Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Od Pani doc dowiedziałam się, że jutro dostaną ostatni antybiotyk. Wyglądają już znacznie lepiejJeśli wszystko będzie z nimi ok, to zabieg jest więc możliwy pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego.
Niestety w Koterii jest bardzo dużo kotów i nikt nie ma czasu zająć się ich oswajaniem. Na dodatek przywożonych jest dużo oswojonych kotów, które ocierają się kraty, domagają głaskania i to one zdobywają sobie pierwszeństwo w kontaktach z obsługą.
Dodatkowo był teraz taki okres, że Koteria była nieczynna i przychodził tylko pracownik oporządzić koty i dać leki jeśli była potrzeba.
Więc wiem tylko tyle, że Bezłpaka jest bezproblemowa w obsłudze, a Biała starszy fukaniem i wymaga większej ostrożności.
Pomóc z transportem mogę oczywiście. Karolinie będzie też potrzebna klatka wystawowa do oswajania kotów. Takie koty najlepiej spróbować oswajać w klatce. Nie można ich puścić na mieszkanie, bo na bank będą się dziczyć. Trzeba je zmuszać do kontaktu z człowiekiem, mówić do nich, głaskać na siłę.
Mam nadzieję, że koty Karoliny są zaszczepione.
Karolina Ł. pisze:ale najgorsze- moje nie sa szczepione...kiedys moj zaprzyjazniony wet powiedział, ze nie ma takiej potrzeby, jesli nie wychodza, a ja sie nie stykam z innymi kotami- kiedys sie nie stykałam...
Karolina Ł. pisze:jedna moja kotka ma 13 lat ale w zasadzie nigdy nie choruje na nic, a druga-lat 4 i nigdy nie choruje.
czy cos musze wiedziec? nigdy nie byłam tymczasem dla kotów i przezywam jak nie wiem co...
ASK@ pisze:zmien w tytule!popros o klatke i dopisz dużymi literami w pierwszym poście na poczatku,ze klatka dla dorosłych 2 kotek!
ja mam ale mała.Poza tym umnie ciągle cos siedzi więc klatka w użyciu.
ASK@ pisze:I jeśli ci nie przeszkadza to w poście podaj namiary tel,na siebie. Czasem nie odbiera sie pw albo nei ma dostepu do kompa. Dla uspokojenia napiszę,że podaje w pilnych pzrypadkach i nigdy nikt nie naduzył mojego telefonu!
ASK@ pisze::ok:
telefon wyczerń i może pzrenies zaraz pod apel o klatke! Będzie od razu rzucał sie w oczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 319 gości