Moderator: Estraven
Ronnie pisze:Ja się troszkę "przypomnę" może.
Jakiś czas temu, tuż przed świętami pisałam o akcji, którą chcę przeprowadzić w szkole.
Tak więc, jeśli ktoś ma jakieś ciekawe dane na komputerze to przesyłajcie, bo właściwie od następnego tygodnia mogę zaczynać - zależy od tego, na kiedy zrobię plakaty.
I skoro znów są kotki bezimienne, to ja może zaproponuję imię Tetris dla któregoś pana. Jeśli się podoba, oczywiście.
Ronnie pisze:Pani Dyrektor mojej szkoły (gimnazjum + podstawówka) pozwoliła mi zrobić zbiórkę pieniędzy dla schroniska po przerwie świątecznej.
Mam zrobić (lub przynieść, nie ukrywam, że gdyby udało mi się dostać trochę ulotek informacyjnych, to bardzo ułatwiłoby mi to pracę) jakieś plakaty i ulotki.
No i tu pojawia się moja prośba: czy mogłybyście pomóc mi w zgromadzeniu danych o schronisku? Z tego co wiem, to liczby bardzo mocno przemawiają do ludzi.
Chodzi mi o coś w rodzaju ile kosztuje dzienne wyżywienie kota, sterylizacja, szczepienia, ile średnio szuka się domków dla kotów itp.
Myślę, że można by przy okazji poinformować ludzi o zaletach posiadania zwierzaka, obowiązkach i przywilejach, może o dt? A nuż któryś z katowickich kotów znajdzie dzięki temu dom...?
Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.
tangerine1 pisze:jesli adopcje nie rusza bedzie dramat
Ronnie pisze:Ja się troszkę "przypomnę" może.
Jakiś czas temu, tuż przed świętami pisałam o akcji, którą chcę przeprowadzić w szkole.
Tak więc, jeśli ktoś ma jakieś ciekawe dane na komputerze to przesyłajcie, bo właściwie od następnego tygodnia mogę zaczynać - zależy od tego, na kiedy zrobię plakaty.
I skoro znów są kotki bezimienne, to ja może zaproponuję imię Tetris dla któregoś pana. Jeśli się podoba, oczywiście.
tangerine1 pisze:buuuuu
tyle nowych kotów![]()
kiepsko sie ten nowy rok zaczyna
musimy opracowac jakis plan ogłaszania kotów
jesli adopcje nie rusza bedzie dramat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hitomi667 i 149 gości