Miałka i jej sługa uniżony-zdrowiejemy?cz.II:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 05, 2010 14:51 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Dorcia jak tak czopek nie trowisz to se chacke założ na głowe :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sty 05, 2010 14:57 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Kociamko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Co to owa chacka :roll:
Sama mówisz że,czapki gryzą,to siem zastosuj do własnej rady :mrgreen:
Czapek nie cierpię ,ale noszę.Pozwoliłam ukraść migdałki,ale to nie znaczy że,głowę też sobie pozwolę ukraść :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sty 05, 2010 15:02 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:
trawa11 pisze:Chyba już gospodyni odespana :roll:

Odespana,despana a dzisiaj nie idę na nockę hehe,za to jutro do weta(badamy sioo mojej zołzy),nawet nadzieji sobie nie robię że,to koniec leczenia,bo póżniej będę zawiedziona :roll:
Popłaciłam rachunki i...strach się bać jak ja przeżyję do następnej wypłaty 8O :?

Mój TZ też byl dzisiaj wszystko połaicc , i jak zwykle biadolił ,ile tam musial kasy zostawić :(

To jutro sioo łapiesz :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto sty 05, 2010 15:02 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:Kociamko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Co to owa chacka :roll:
Sama mówisz że,czapki gryzą,to siem zastosuj do własnej rady :mrgreen:
Czapek nie cierpię ,ale noszę.Pozwoliłam ukraść migdałki,ale to nie znaczy że,głowę też sobie pozwolę ukraść :mrgreen:

Głowy to Ty pilnuj twardo :D
chacka to taku chustka na głowe
gażdziny taki noszóm :lol:

czapki gruzóm ale trza nosić bo łep marznie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sty 05, 2010 15:10 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Aaaa chustka :roll:
NiEe chustki na łbie to ja nie będę nosiła,stanowczo nieE!
Już wolę czapkę,nawet jakby mnie miała zeżreć :mrgreen:

Cosik bym wrzuciła na ruszta,ale co?Próbowałam pochrupać jabłko :strach: :strach: ,ból że nie daj się!Dorotka więc wzięła do raczek tareczkę jarzynówkę i starła jabłuszko,odrazu lepiej wchodziło :wink: Kiedy ja zacznę normalnie jeść :?:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto sty 05, 2010 15:39 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Toż Ty schudniesz z tego niejedzenia 8O 8O 8O
Obrazek

Danusia

Post » Wto sty 05, 2010 15:41 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Trawko ja jem tylko muszę uważac na to co jem :!:
Schudnąć mogę,bo mam z czego!!
Zjadłam sobie bigosik mamusinej roboty ,pyyyyychaaaa :P
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto sty 05, 2010 15:43 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:Trawko ja jem tylko muszę uważac na to co jem :!:
Schudnąć mogę,bo mam z czego!!
Zjadłam sobie bigosik mamusinej roboty ,pyyyyychaaaa :P

Ty cchesz schudnac z kosci na ości :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Wto sty 05, 2010 15:48 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Niom,a z ości na proch :mrgreen:
Parę kilo nie zaszkodzi !
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto sty 05, 2010 16:07 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:Niom,a z ości na proch :mrgreen:

się naoglądała amerykańskich filmów 8O i teraz chce się zrobić anorektyczką 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto sty 05, 2010 16:11 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Agata&Alex pisze:
kotka doroty pisze:Niom,a z ości na proch :mrgreen:

się naoglądała amerykańskich filmów 8O i teraz chce się zrobić anorektyczką 8O

Sobie wypraszam,żadnych anorektyczek ,za bardzo lubię jeść :wink: Niech siem ino te goopie gardło zagoi to będzie suupcio :P
Nawet jak teraz schudnę ,to nadrobię nie ma że,boli :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto sty 05, 2010 16:12 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Dorota, złapałam pomysła na dziwną czapkę i mi się nawet wygodnie nosi. To jakby szeroki szalik z zeszytymi końcami. Zakładam na głowę, krzyżuję pod brodą i przekładam na szyję - mam osłoniętą głowę, szyję i część ramion, jest mi cieplutko i wygląda bardzo kobieco. Zrobiłam sobie na drutach takie.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto sty 05, 2010 16:15 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kinga w. pisze:Dorota, złapałam pomysła na dziwną czapkę i mi się nawet wygodnie nosi. To jakby szeroki szalik z zeszytymi końcami. Zakładam na głowę, krzyżuję pod brodą i przekładam na szyję - mam osłoniętą głowę, szyję i część ramion, jest mi cieplutko i wygląda bardzo kobieco. Zrobiłam sobie na drutach takie.

fotka :!: 8O
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto sty 05, 2010 16:16 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kinga w. pisze:Dorota, złapałam pomysła na dziwną czapkę i mi się nawet wygodnie nosi. To jakby szeroki szalik z zeszytymi końcami. Zakładam na głowę, krzyżuję pod brodą i przekładam na szyję - mam osłoniętą głowę, szyję i część ramion, jest mi cieplutko i wygląda bardzo kobieco. Zrobiłam sobie na drutach takie.

POKAZ!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto sty 05, 2010 16:19 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Jak wrócę - jest w Polsce. Tu ze wzgl. na brak zimy (sic!) mam tylko "bejzbolówkę".
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

[poprzednia][następna]