Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Musiałam przed chwilą zmienić podpis - dostałam PW.
1)Jak to jest wielkość 200x500 i co się w tym zmieści?
2)Jak można zmniejszyć ilość obserwowanych wątków - "przestań śledzić" mi nie zadziałało
kalair pisze:Przeczucia?![]()
dune pisze:kalair pisze:Przeczucia?![]()
i z czego niby sie rechocze? A?
kalair pisze:dune pisze:kalair pisze:Przeczucia?![]()
Śnieg mnie rozwala.![]()
A poważnie- kiedyś z rozpędu Kaska na linki mi zamieniła miniaturki!![]()
Eh, się zbulwersowałam, bo takie duże zdjęcia są czasem, ja zawsze mam przepisowe, a tyle razy mi się oberwało.
Zresztą za bannerek ostatnio też.
![]()
Teraz chyba nic nie wystajePoczekaj Dune, nie raz Ci się pewnie oberwie, chyba że będziesz przepisowa do bólu!
kussad pisze:Uff wróciłam z dogo... nic mi tam nie działa, nareszcie przyjęło podpis.
Właśnie w tej chwili Koleżanka jest jeszcze w szpitalu w Łodzi - czekamy na córeczkę
dune pisze:kalair pisze:dune pisze:[
Śnieg mnie rozwala.![]()
A poważnie- kiedyś z rozpędu Kaska na linki mi zamieniła miniaturki!![]()
Eh, się zbulwersowałam, bo takie duże zdjęcia są czasem, ja zawsze mam przepisowe, a tyle razy mi się oberwało.
Zresztą za bannerek ostatnio też.
![]()
Teraz chyba nic nie wystajePoczekaj Dune, nie raz Ci się pewnie oberwie, chyba że będziesz przepisowa do bólu!
w doopie mam, nie znosze donosów! a przeczucie mam zdaje sie dobre skoro je dobzre odczytałas
kussad pisze:Uff wróciłam z dogo... nic mi tam nie działa, nareszcie przyjęło podpis.
Właśnie w tej chwili Koleżanka jest jeszcze w szpitalu w Łodzi - czekamy na córeczkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości