Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:Wieści od Pani Eli:
Pani Magdo, nie wdajac się w szczegóły-mam kłopot ze zdjęciami Burusia, proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, na razie dalszy opis :wiek ok 4 lat, maść czarna podpalana z białą pręgą na brzuszku, sierść ładna i raczej krótka, wielkości dużego jamnika, w kłębie 33 cm, stojące uszy, wesoło zakręcony ogonek, mocne łapy. Typowy wygląd burka, co to wszędzie da sobie radę.Na początku był dość wypłoszony, teraz widać, że jego własny kochający pan szybko wyleczyłby jego traumy. Buruś się "rozpływa", gdy przemawia się do niego czule, UŚMIECHA SIĘ pokazując wszystkie zęby. Znakomicie czuje hierarchię "stada" i podporządkowuje się jej.
W domu jest spokojny, grzeczny i czysty, ale największą radością są spacery. BARDZO interesują go zabawy z psami, choć raz na dziesięć przypadków jego hormony sprawiają że poburkuje na inne pieski. Wydaje mi się że dobrze byłoby go wykastrować [ od strony finansowej mogę to wziąć na siebie], wtedy byłby idealnym towarzyszem spacerów, być może teraz też, ale suczki interesują go bardzo i bałabym się żeby za jakąś nie pognał. To wrażliwy i inteligientny pies, pole do popisu dla kogoś, kto chciałby go uczyć. Myślę że świetnie czułby się w domu, gdzie już jest jakieś zwierze, kot też. W jego naturze jest chęć zaprzyjażnienia się. Nie jest też ofiarą. Fajny pies, na prawdę. Oby jak najprędzej mógł znależć dom, bo jest u mnie trochę smutny, na niepełnych prawach, przeganiany przez moją suczkę zazdrośnicę i zamykany w łazience.
pozdrawiam serdecznie Elzbieta
panikota pisze:Dulencja, czy ktoś robi Burusiowi jakieś ogłoszenia? Jeśli nie, to mogę się tym zająć, w pierwszej kolejności zrobiłabym mu allegro, tylko potrzebowałabym dane kontaktowe i info gdzie dokładnie przebywa Buruś.![]()
![]()
panikota pisze:Dulencja, czy ktoś robi Burusiowi jakieś ogłoszenia? Jeśli nie, to mogę się tym zająć, w pierwszej kolejności zrobiłabym mu allegro, tylko potrzebowałabym dane kontaktowe i info gdzie dokładnie przebywa Buruś.![]()
![]()
Dulencja pisze:Spójrzcie na Burusia oczka![]()
Takie smutne i bez nadziei
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 210 gości