Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Może ogłoś się jeszcze tutaj na hodowcach kotów, bo tu pojawiają się głównie kocięta dziczków, a teraz jak wiadomo nie ma sezonu rozrodczego. A w hodowlach może się zdarzyć, że jakaś kotka ma za mało mleka.
JANKA 01 pisze:Jestem zarejestrowana w związku,moja kotka jest championką,nie mam jakiejś wielkiej hodowli mam tylko ją i jeszcze kocurka.Z tym że w hodowlach przeważnie tak jest że oni mają kilka kotek i jeśli nawet któraś ma problem z mlekiem,to zawsze jest druga.
Nie chce sterylizować kociczki,po co?
JANKA 01 pisze:Cały czas nad tym myśle,gdzie był błąd,ze swojej strony go nie widze.Nie wiedziałam że kociak jest jeden,ale jakoś czułam wewnętrznie że ona potrzebuje pomocy.Gdyby zrobić te cesarke dzień wcześniej,jak byłam w lecznicy,to kocie może by żyło.Tak był duży,ułożony pośladkowo i do tego jeszcze zakleszczony przednimi łapkami,głową i łożyskiem w miednicy.Wiem jedno dzień przed tym nieszczęsnym porodem żył na pewno i ruszał się i kopał w brzuszku.
Jak można sprawdzić czy nic nie zostało.Czy znacie może jakiegoś weta który robi dobre USG takiego co umie to sprawdzić i określić np.wielkość płodu.
JANKA 01 pisze:Oczywiście że by miały.Zrobiłyśmy z kociczką championa i przyszedł czas na pierwszą ciąże.Kociczka była pokryta też utytułowanym kotem.Z tym że ja nie mam żadnej dużej hodowli tylko taką domową,właściwie to jeszcze na zatwierdzenie przydomka czekamy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 111 gości