Miałka i jej sługa uniżony-zdrowiejemy?cz.II:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 17:14 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:
dune pisze:A powiedz Dzieciaku co oni tobie wycięli?
Oba migdały czy tylko trzeci?

Dzieciaku :ryk: :ryk: :ryk:
Wycięli wszystkie obydwa co pozostały po wycięciu trzeciego(jeszcze jako dzieciakowi go ciachnęli)teraz nie dość że,wyrostka nie mam to jeszcze migdały mi ukradli(wybrakowana jakaś jestem :mrgreen: ) :ryk: :ryk:

No co...a nie dzieciak jesteś? :ryk:
Cholerka...z migdalami kiepsko bez nich tez nieróżowo...musisz uwazac teraz i nie gadac na zimnie...
No wybrakowana jak nic, musisz nadrabiac ujmującym sposobem bycia :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sty 04, 2010 17:14 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

No,ale siem zmęczyłam,te gryzienie dokładne ufffff...ale dobre były pierożki :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon sty 04, 2010 17:19 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

dune pisze:
kotka doroty pisze:
dune pisze:A powiedz Dzieciaku co oni tobie wycięli?
Oba migdały czy tylko trzeci?

Dzieciaku :ryk: :ryk: :ryk:
Wycięli wszystkie obydwa co pozostały po wycięciu trzeciego(jeszcze jako dzieciakowi go ciachnęli)teraz nie dość że,wyrostka nie mam to jeszcze migdały mi ukradli(wybrakowana jakaś jestem :mrgreen: ) :ryk: :ryk:

Cholerka...z migdalami kiepsko bez nich tez nieróżowo...musisz uwazac teraz i nie gadac na zimnie...

Tak żle nie będzie.Doktór orzekł co gadać można ,jeno na mrozie przez nos oddychać coby powietrze zdążyło się ogrzać a teraz w szczególności(szaliczek i te sprawy).Do szaliczka jam przyzwyczajona,gorzej z czapką :?
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 04, 2010 17:19 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Humor Ci widze dopisuje - a efekty bezcenne UWIERZ :mrgreen:
Juz nigdy wiecej infekcji znienacka i niby tylko od papierów :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon sty 04, 2010 17:21 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:No,ale siem zmęczyłam,te gryzienie dokładne ufffff...ale dobre były pierożki :mrgreen:

pewnie mamusine :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon sty 04, 2010 17:25 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:
dune pisze:
kotka doroty pisze:Dzieciaku :ryk: :ryk: :ryk:

Tak żle nie będzie.Doktór orzekł co gadać można ,jeno na mrozie przez nos oddychać coby powietrze zdążyło się ogrzać a teraz w szczególności(szaliczek i te sprawy).Do szaliczka jam przyzwyczajona,gorzej z czapką :?

Mo wlasnie :) nie wolno gadac na zimnie bo kto gada nie oddycha nosem :) tylko dziobkiem :)
Mamy to samo zdanie z doktorem ( o matkoż jaka ja wszechstronna :ryk: )
Noooo czapka to okropnosc...gryzie w czoło...kazda :twisted:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pon sty 04, 2010 17:27 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Mam to samo,gryzie i już.A nosić czapę wskazane buuuuu i noszę taki ze mnie wzorowy pacjent :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 04, 2010 17:41 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

A ja chodzę w czapce polarkowej , cieplutka i nie gryzie :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sty 04, 2010 17:45 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

trawa11 pisze:A ja chodzę w czapce polarkowej , cieplutka i nie gryzie :mrgreen:

Ajtam wszystkie gryzą,bez wyjątku :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 04, 2010 18:04 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:
trawa11 pisze:A ja chodzę w czapce polarkowej , cieplutka i nie gryzie :mrgreen:

Ajtam wszystkie gryzą,bez wyjątku :mrgreen:

nie masz włosków ma łepetynce :roll: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sty 04, 2010 18:08 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

No łysa nie jestem,mam włosy na łebie!!!Czapki gryzą-wszystkie!!!!!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 04, 2010 18:17 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:No łysa nie jestem,mam włosy na łebie!!!Czapki gryzą-wszystkie!!!!!

bajki opowiadasz :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sty 04, 2010 18:18 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

Prawde mówie i tylko prawde :mrgreen: Włosy na łebie mama czapki gryzą!!!!O! :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon sty 04, 2010 18:40 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

kotka doroty pisze:Prawde mówie i tylko prawde :mrgreen: Włosy na łebie mama czapki gryzą!!!!O! :mrgreen:

udowodnij :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Pon sty 04, 2010 19:37 Re: Miałka i jej sługa uniżony-w Nowy Rok bez migdałkow cz.II :)

trawa11 pisze:
kotka doroty pisze:Prawde mówie i tylko prawde :mrgreen: Włosy na łebie mama czapki gryzą!!!!O! :mrgreen:

udowodnij :twisted:

Co udowodnić?że mam włoski na łebie,mam -jak spojrzysz na moje zdjęcie to zobaczysz(a zdjęcie moje masz jak mnie pamięć nie myli :mrgreen: ),a czapki gryzą :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]