Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Jakieś foty by się przydałya Ty robisz cudowne
ptaszydło pisze:I ładnie to tak robić kota w balona? Tudzież robić z kota barana?
Otiskowa Mama pisze:W czwartek jadę obfocić dwóch syberyjskich chłopaczków!
Cameo pisze:Otiskowa Mama pisze:W czwartek jadę obfocić dwóch syberyjskich chłopaczków!
Już nie mogę się doczekaćjedziesz focić jakąś hodowlę?
ptaszydło pisze:Zdjęcia nie zając nie uciekną! (w przeciwieństwie do fotografowanego kota)
Otiskowa Mama pisze:Cameo pisze:Otiskowa Mama pisze:W czwartek jadę obfocić dwóch syberyjskich chłopaczków!
Już nie mogę się doczekaćjedziesz focić jakąś hodowlę?
Już nie jadę :/ Mam trochę swoich problemów, z którymi muszę się uporać. Tak to kociaki z warszawskiej hodowli, które teraz są we Wrocławiu. Mam na aparacie parę zdjęć Nili i Otisa, wrzucę niebawem.
ja cie nie bedę oszukiwała jak inne Panie![]()
poczekać to i może poczekamy bo nie mamy nikogo znajomego co by podjechał i cię zmolestował o fotki, ale struny nie przeciagaj nooooo
ale ci nagadałam co???
Otiskowa Mama pisze:ja cie nie bedę oszukiwała jak inne Panie![]()
poczekać to i może poczekamy bo nie mamy nikogo znajomego co by podjechał i cię zmolestował o fotki, ale struny nie przeciagaj nooooo
ale ci nagadałam co???
![]()
![]()
strach się bać!
bazylica pisze:Otiskowa Mama pisze:ja cie nie bedę oszukiwała jak inne Panie![]()
ale ci nagadałam co???
![]()
![]()
strach się bać!
to dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1081 gości