Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:A ja dodam offowo, że jeśli chodzi o psy to jest absolutnie tragicznie. To nie kwestia "wrednych kundli" tylko masakrycznego przepełnieniaI niestety już się zdarzają zagryzienia......
vega29 pisze:Przepraszam za OT, ale bardzo pilnie potrzebna jest wizyta przedadopcyjna w Strzelinie k/Wrocławia dla suni z Ostródy. Link do wątku z prośbą o wizytę: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=105361&p=5409287#p5409287.
Gdyby ktoś mógł nam pomóc, proszę o kontakt na pw, najlepiej ze mną, bo ja miau odwiedzam non-stop, a zakładająca wątek raczej rzadko.
Mruczeńka1981 pisze:Dziewczyny!!
Potrzebna wizyta adopcyjna na Chorwackiej i sprawdzenie jednego adresu na Jaracza. Czy ktoś mieszka tam w pobliżu??
molly88 pisze:Ja moge pojsc jutro na Jaracza, tak okolo 18 bym była na miejscu albo i przed.
Gibutkowa pisze:ulvhedinn pisze:A ja dodam offowo, że jeśli chodzi o psy to jest absolutnie tragicznie. To nie kwestia "wrednych kundli" tylko masakrycznego przepełnieniaI niestety już się zdarzają zagryzienia......
Nigdy nie zapomnę widoku ONka z wygryzionymi dziurami w głowie i doopce, którego zabierałaś na tymczas.![]()
O ile wśród kotów takie ataki agresji raczej rzadko się zdarzają to w psich boksach niestety często do tego dochodzi
za często
I chyba jedynym rozwiązaniem są jak najszybsze adopcje psów.. no ale wiadomo jak z tym jest... prędzej się jednak ktoś na kota zdecyduje niż na psa...
Gibutkowa pisze:Co to jest "watek Lodziowców"?
feryenne pisze:A ja bym wzięła jakiegoś kocurka na DT
Kiciek powinien być na tyle zdrowy, żeby nie wymagał ciągłego doglądania (w domu nie ma nikogo, kiedy jestem w pracy), na dodatek ja nie mam zbyt wielkiego doświadczenia. Moja kotka nie dogadywała sie z ostatnią tymczaską, Kicia_ zasugerowała, że może z kocurkiem będzie lepiej, stąd moja preferencja.
Dobrze byłoby, gdyby kotek nie był mocno wiekowy, moja Anulka ma ADHD, fajnie, gdyby miała kompana do szaleństw![]()
Którego polecacie?
Od razu mówię, że jeśli mi dacie parę typów, to wybieram tego, który będzie bury
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 95 gości