dellfin612 pisze:dagmara-olga pisze:na seniorskim wahamy się, gdzie wpisać Mikitkę, chciałybyśmy do DS...ale nie będziemy wyprzedzać Twoich informacji.
hmmm ...

a cóż to za minki?????
Niech napięcie sobie jeszcze troszkę urosnie

a tymczasem dotarliśmy bez problemów do domu. Mikitka wpadła w panikę gdy ją musiałam złapać i włozyć do transporterka. Mąż trochę za wolno podnosił wersalkę, nie mogłam włożyć tam rąk a gdy już mogłam, Mikitka zwiała.
Ona straszną, ale to straszna paniką reaguje na każdą próbę uchwycenia jej
Złapałam ją i włozyłam do transporterka próbując choć trochę wcześniej ją uspokoić.
W transporterku już było w porządku. Już się nie bała.
Siedziała spokojnie i czekała aż całe "zapuszorkowane" towarzystwo i ją wraz z transporterem przeniesiemy do auta.
W drodze podobnie jak poprzednio - miziałyśmy się przez prawie 3 godziny, mogłam ja wygłaskać a przy okazji naocznie stwierdzić że futerko ma lśniące i że.... nie tylko ja przytyłam sobie na świątecznym wikcie
Feluś Mikitce mył uszy i pyszczek a ona była spokojna, wyluzowana, zadowolona.
Nic, tylko jechać tak i jechać choćby na koniec świata.
Po powrocie myslalam że się ucieszy że trafiła na stare kąty, już jej znane. A ona wbiła się za komodę i siedzi tam do tej pory. Bez kuwety, bez jedzenia. Jakby była tutaj pierwszy raz. Mimo, że zagadują ją moje koty które zna, mimo że ja tam zaglądam i gadam do niej.
Zaraz wstawię jej za ta komodę jedzenie i wodę. A dalej - pożyjemy, zobaczymy
Zrzucę później trochę fotek z podróży i wstawię.

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!