Ten kot wygląda źle, długo tam nie pociągnie, strasznie chudy jest

Teresa a w ogóle to one tam mają ciepło czy ziąb panuje? Bo zapowiada sie że zima wraca

Ile jest ich w złym stanie?
Moderator: Estraven
Filomen pisze:mam ogromną prośbę, szukamy domu dla brata Dieselka, i wszystko wskazuje na to ze wkrótce będzie. Jednak maluch powinien przez 10 dni miec kwarantannę. Od momentu jak został sam głośno płacze zamknięty, Piguła jako dobra samarytanka mu wtóruje. Obawiam się, że zaraz zwariujemy, szczególnie z niewyspania. Czy byłby jakiś domek tymczasowy na max 2 tygodnie? domek bez kotów jak domku nie znajdziemy a maluch bedzie zdrowy to go zabierzemy do naszego stada i będziemy szukac dalej.
Filomen pisze:mam ogromną prośbę, szukamy domu dla brata Dieselka, i wszystko wskazuje na to ze wkrótce będzie. Jednak maluch powinien przez 10 dni miec kwarantannę. Od momentu jak został sam głośno płacze zamknięty, Piguła jako dobra samarytanka mu wtóruje. Obawiam się, że zaraz zwariujemy, szczególnie z niewyspania. Czy byłby jakiś domek tymczasowy na max 2 tygodnie? domek bez kotów jak domku nie znajdziemy a maluch bedzie zdrowy to go zabierzemy do naszego stada i będziemy szukac dalej.
MartynaP pisze:Filomen pisze:mam ogromną prośbę, szukamy domu dla brata Dieselka, i wszystko wskazuje na to ze wkrótce będzie. Jednak maluch powinien przez 10 dni miec kwarantannę. Od momentu jak został sam głośno płacze zamknięty, Piguła jako dobra samarytanka mu wtóruje. Obawiam się, że zaraz zwariujemy, szczególnie z niewyspania. Czy byłby jakiś domek tymczasowy na max 2 tygodnie? domek bez kotów jak domku nie znajdziemy a maluch bedzie zdrowy to go zabierzemy do naszego stada i będziemy szukac dalej.
co to za kociak???
mar_tika pisze:Na stronie schroniskowej powoli pojawiają się ogłoszenia naszych kociaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: erinn26 i 210 gości