Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:To teraz sobie wyobraź ogrom nieszczęścia Safci w kubraczku!![]()
alus1 pisze:kalair pisze:To teraz sobie wyobraź ogrom nieszczęścia Safci w kubraczku!![]()
a to wyobrażam sobie doskonale pisałam Ci że Myszencję "zakuwałam" w niego jak mnie zamęczała
kalair pisze:alus1 pisze:kalair pisze:To teraz sobie wyobraź ogrom nieszczęścia Safci w kubraczku!![]()
a to wyobrażam sobie doskonale pisałam Ci że Myszencję "zakuwałam" w niego jak mnie zamęczała
Pamiętam pamiętam!![]()
![]()
Ja tego kubraka nie wyrzucę, o nie!
amyszka pisze:No to dobrze że żyjecie![]()
Choć kotki takie niezbyt teges![]()
Napisz czym odrobaczasz kotecki ? Ja planuję właśnie powtórkę wszystkich trzech dla spokojności
A przypomniało mi się że kupowałam coś na skórę u weta dla kota mamy - na insekty i chyba robale -chyba Stronghold .Tylko że to nie działa na tasiemca ,więc odpada .Wolę odrobaczycz na wszystkie robale
alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:a to wyobrażam sobie doskonale pisałam Ci że Myszencję "zakuwałam" w niego jak mnie zamęczała
Pamiętam pamiętam!![]()
![]()
Ja tego kubraka nie wyrzucę, o nie!
raczej musisz kupić większy Myszencja już po 3 miesiącach w niego nie "wchodziła" tak wzdłuż jak i w tłuszcz
alus1 pisze:
Amyśku weta dała mi profender nie wiem czy skuteczne bo pierwszy raz odrobaczam tym preparatem![]()
Nerysek biega za papierkami jak dzieciak a Myszencja się wyleguje - czy z racji wieku nie powinno być odwrotnie![]()
Cameo pisze:Aluś, miło Cię znowu widzieć
Monostra pisze:Alus na nowy rok zrobiłaś kotom taki prezent. Biedne ochusteczkowane koteczki
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości