Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
donia777 pisze:znów mnie nie było parę dni - wyjeżdżałam - i znów się podziało:/trzymajmy kciuki za panią ...oby wszystko się jakoś ułożyłomyślę,że jeśli ta pani stwierdzi,że nie da rady teraz zająć się Lilcią to na pewno o tym poinformuje i nie będzie nas wszystkich trzymać w niepewności. Trzeba czekać...
Hanulka pisze:ale jak długo![]()
![]()
![]()
zuzia96 pisze: wydaje mi się, że nawet w najgorszej chorobie można dać znać w kilku słowach, zwykłym smsem, że domek jest, że czeka.... Brak dobrego kontaktu z domem nie wróży dobrze na przyszłość...
zuzia96 pisze:(...)LILUNIA BĘDZIE MIAŁA DOM!!! I to już na święta!!! Domek jest spod Warszawy i przyjedzie osobiście po Lilunię!!!! Bo Domek chce, żeby Lilunia spędziła święta już u siebie!! I Domek wziął sobie urlop, żeby przyjechać po Lilutka!! I żeby być z nią razem w pierwszych dniach aklimatyzacji!!
Słuchajcie, to Blanka przyniosła szczęście Liluni, a ja mam dowód na to, że dobro rodzi dobro! W poniedziałek wieczorem nie pozwoliłam zamarznąć pod śmietnikiem małej trikolorce, a we wtorek zadzwoniła Pani. Pani straciła ostatnio na mocznicę jedną swoją koteczkę i postanowiła dać dom jakiejś wielkiej kociej biedzie (ja to doskonale rozumiem, bo sama po śmierci mojej Zuzi szukałam na forum kotki chorej, najbrzydszej, takiej której nikt nie zechce i.......jest Alusia) Pani mieszka pod Warszawą, ma dom, w którym znalazło schronienie 6 kotów i 2 kotolubne psy uratowane z Boguszyc od B.Wahl, gdzie jeździła ze swoją koleżanką na akcje ratowania (Pani jest dogomaniaczką). Koty są niewychodzące, okna zabezpieczone siatką, balkon z werandą też!!! Zwierzęta mają zapewnioną dobrą karmę, Pani ma przyjaciółkę, która jest weterynarzem. Do tego, jak opowiedziałam o oczku Liluni, Pani już umówiła między świętami a Nowym Rokiem konsultację Lilusi u dra Garncarza!! (...)
Amika6 pisze:Ja na Twoim miejscu jednak bym zadzwoniła, chociażby po to by zapytać o zdrowie pani i poinformować, że jeśli Lilusia wcześniej znajdzie inny dobry domek to ją do niego oddasz, bo ona jest już zdrowa i powinna mieć już swój własny DS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan i 25 gości