ale wcześniej takie jedno ważne pytanko: a po ile to biurko?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Mam pytanie do osoby, która podarowała na bazarek dyktafon. On jest sprawny, czy ma jakieś usterki? Jak długo był używany? Nie mogę sprawdzić, czy działa, musiałabym kupować kasetę, a nie chcę sprzedawać kota w worku
Tweety pisze:mjs pisze:Mam pytanie do osoby, która podarowała na bazarek dyktafon. On jest sprawny, czy ma jakieś usterki? Jak długo był używany? Nie mogę sprawdzić, czy działa, musiałabym kupować kasetę, a nie chcę sprzedawać kota w worku
to od Lutry
kosma_shiva pisze:pieniązki, które wpłaciłam za lampę prosiłam przekazać na operację Miko. żżekłam się tej lampy, ponieważ nie znalazlam (nie miałam też zbyt wiele czasu by szukać) zamiennego klosza.
Miszelina pisała coś, że Marek wywiózł wiele niepotrzebnych rzeczy. Ostatnio Cincian zawiózł na Kocimską takie niewielki zielony domek w jakieś kolorowe wzorki. Mam nadzieję, że nie został on wywalony na śmietnik. U mnie wszystkie tymczasy go uwielbiały a został mi podarowany przez pewną Panią napotkaną w krakvecie.
Jeśli ten domek jest niepotrzebny na Kocimskiej to zabiorę go spowrotem do domu.
solangelica pisze:Ja mam dalej cos nie tak z komputerem - Leone, jak byscie mieli chwile w tygodniu i pozyczyli mi ten XP to bede very grateful. Szlag mnie trafia z tym pudlem
miszelina pisze:Ja wiem, że Marek wywoził jakieś stare, brudne robocze spodnie, resztki linoleum, wory ze ścinkami papierowymi i stare szmaty, jeszcze z remontu oraz jakieś resztki tektury i kartonów, takie kawałki, oraz ten mały stary rozwalony drapak, z tym, że sznurek z niego odwinął. O domku nic nie wiem, nawet go na oczy nie widziałamNajlepiej spytaj Marka.
Ścinki polarowe są w ławko-skrzyni pod oknem, posłanka nieodebrane w szafie. Nie wiem, gdzie są te wielkie rękawice oraz te małe skórzane. Marek, możesz odpowiedzieć?
Patka_ pisze:Halo:)
Wrocilismy z wywczasu w Zakopanymi i informuje:
1. Tadeusz jest w swietnym domu, mam nadzieje, ze bedzie w porzadku
2. Bona przestala sie chowac, ale ciagle syczychyba bedzie musiala byc kocia jedynaczka, jutro porobimy jej zdjecia allegro jak zawsze zrobie sama
3. Wracamy do zdjec, wiem, ze mamy obfocic Solangelice (przepraszam, ze tak dlugo, napis zmi na priv kiedy mozemy byc dokladny adres i telefon)
Andrzej moglby podjechac jutro do Miuti, jest potrzeba?
ps. Wszystkiego najlepszego w nowym roku
Leone pisze:solangelica pisze:Ja mam dalej cos nie tak z komputerem - Leone, jak byscie mieli chwile w tygodniu i pozyczyli mi ten XP to bede very grateful. Szlag mnie trafia z tym pudlem
Ok, możemy Ci zostawić ją jutro na Kocimskiej włożoną do katalogu Ikei?Czy wolisz jakoś inaczej?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 150 gości