Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 1:02 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

hmy Ninka tez sie lubi do wtyczki przyssac :roll:
chyba cos w tym jest ,ze koty lubia sie doaldowywac -elektronami :ryk:
spokojnej nocy :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sty 03, 2010 12:30 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

opa z rana

wiora

Post » Nie sty 03, 2010 13:31 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

I po południu... pora wyjść z domu, chociaz paskudnie na dworze. Senny ten weekend noworoczny.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Nie sty 03, 2010 14:20 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Murzynka - Opiekun Wirtualny - Iweta

Niektórym kociakom śnieg nie straszny. Dowodem jest Murzynka, która uwielbia zabawy w śniegu. Prawdziwa gorąca dziewczyna. W zabawach śniegowych dzielnie obserwuje ją Ciapulek i chyba jest nieco zdziwiony gorącym temperamentem Murzynki.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Nie sty 03, 2010 14:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

i tak bardzo do robory sie nie chce wracac :roll: :?

wiora

Post » Nie sty 03, 2010 14:24 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Witam Serdecznie Dziewczyny.
Pogoda u nas fatalna. Znowu napadało śniegu, a tak było ładnie i sucho przez kilka dni, choć mroźno. Jazda rowerem znów jest do kitu, więcej trzeba prowadzić, padający śnieg pokrył zamarznięte kałuże, no i jest nieciekawie. Znów marznę. Kocie miski zasypane i kociaki brodza w sniegu. Nie lubie zimy... Grzeje mnie jedynie myśl, że dzisiaj ma dojechać do nas transport od Iwetki, czyli sucha karma mniam, mniam, zamówiona dzięki Waszym Dobrym Serduszkom. Kociaczki się bardzo ucieszą, oj bardzo.Iwetka zapakowała nam tez dwie kolderki i trochę polaru, bo niestety chwilowo jesteśmy z kocykami z hurtowni uziemieni. Może coś nam wpadnie w tym tygodniu. We wtorek mam sie dowiadywać. Mamy tu w domu małe plany z Mężem. Mąż co prawda wkrótce wyjeżdża, wiec troszkę pewnie jeszcze uda sie zrobic, reszta zostanie na potem i tutaj Wielka prosba do was Kochani.

Przyjmiemy z wielką radościa używane kocie drapaczki, posłanka, zbędne kryte kuwetki, wiklinowe koszyczki czy legowiska, miseczki czy co tam innego macie i moglibyście nam ofiarowac. Będziemy chcieli wiosną zrobić remont kocich dwóch pokoi, zmienić wykładzinę na nową. Mamy kupioną nowa gruba wykladzinę linoleum, która zakupiliśmy ponad trzy lata temu. Chcielibyśmy urządzić tak, żeby kociaki miały fajnie, przestrzennie i czysciutko. Prosimy o wsparcie w postaci w/w rzeczy, jak i chodniczkow czy innych rzeczy, które moglibyście oddać tutaj dla nas. Będziemy bardzo bardzo wdzięczni.
:1luvu:
Jednoczesnie przypominam ze nadal trwa zbiorka na karmę, która zakupuje dla nas Iwetka. To fantastyczna karma, kociaki wcinają jak szalone. Cena rewelacyjna. bardzo prosimy o chociaż drobne wpłaty. Pomożcie przetrwać nam tę zimę. Nastepna może już bedzie lżejsza. Postaramy sie do niej lepiej przygotowac w tym roku. Pozdrawiam was Kochani i prosze pamiętajcie o nas.
:)
Obrazek

Afatima

Post » Nie sty 03, 2010 15:09 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

cos sie wymysli
mam nadzieje ze za czas niedlugi uda mi sie pojechac do domu na chwile to napewno cos sie wyskubie jesli chodzi o zrobienie placu zabaw dla kociakow :ok:

tez bym chciala aby ta zima poszla juz sobie precz
Izuniu ja mam tak fatalne mieszkanie na dzien dzisiejszy ze dogrzac go nie mozna i temp wacha sie ok 13-15 a na dodatek na dworze caly czas na minusie
moge pocieszyc tylko tym ze rowniez marzne i to cholernie mimo ze siedze w domu :roll:
ale zaczelam juz odliczanie
jeszcze oby przetrzymac te dwa miesiace.a potem bedzie juz z gorki :wink:

wiora

Post » Nie sty 03, 2010 16:22 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Karma, jak również polar+dwie {takie cienkie do prania} kołdry z Ikei, pojechały do Izy. KOłdry będzie można przeciąć na kilka mniejszych kawłków i powkładać do budek. Niestety polar na ten sezon już się skończył i dałam tylko to co zostawiłam "w razie czego" dla siebie :wink: , ale troche tego było, mysle, że kilka budek spokojnie Iza obdzieli.
Dostawa powinna dotrzeć ok 21 :D

Ja niestety nadal mam kłopoty z netem ale idzie ku lepszemu 8) .
U mnie zima na całego, sypie bez ustanku i końca nie widać, pługów też :evil: Byłam rano niedaleko Cieszyna, niektóre drogi nawet nie "musnięte" przez pługi. Byle do wiosny :wink:

Afatima pisze:
Jednoczesnie przypominam ze nadal trwa zbiorka na karmę, która zakupuje dla nas Iwetka. To fantastyczna karma, kociaki wcinają jak szalone. Cena rewelacyjna. bardzo prosimy o chociaż drobne wpłaty. Pomożcie przetrwać nam tę zimę. Nastepna może już bedzie lżejsza. Postaramy sie do niej lepiej przygotowac w tym roku. Pozdrawiam was Kochani i prosze pamiętajcie o nas.
:)

Za Izą powtórze, że nadal zbieramy na suche chrupki, prosimy nawet o najmniejsze wpłaty - 5 zł to 1/2 kg chrupek, więc prosimy choc o symboliczne 5 zł :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie sty 03, 2010 16:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

ja mam jeszcze tylko takie techniczne pytanko
co do chrupek to wplacamy na konto Nifredil?czy moze bezposrednio do Izki :roll:

wiora

Post » Nie sty 03, 2010 18:29 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

dostalam wiadomosc ,ze kazdy chetny moze wplacic jakis grosz na karme ,ktora zalatwi Iwetka ,na konto Nifredil :mrgreen: :ok:

wiora

Post » Nie sty 03, 2010 22:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Jako że Nifredil ma problemy z internetem, każdy, kto zechce dołożyć się do karmy może napisać do mnie, wyślę dane konta :)
Obrazek

Afatima

Post » Pon sty 04, 2010 14:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

podrzucam z poludnia :lol:

wiora

Post » Pon sty 04, 2010 20:34 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Trudno jest wstawać kiedy za oknem jeszcze ciemno, jak od 3 tygodni się wylegiwałam urlopowo :roll: Całe szczęście, że powolutku dnia przybywa.
Obrazek

Afatima

Post » Wto sty 05, 2010 9:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Dzień dobry :D

A u mnie znowu pada śnieg, ja chce wiosne :crying:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sty 05, 2010 10:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Poproszę dane do przelewu na zbiórkę karmy. Będę mogła wpłacić grosik po 10-tym (czyli po wypłacie ... :oops: )
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

[poprzednia][następna]