Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Sob sty 02, 2010 21:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Chciałabym Ci pomóc, ale nie wiem jak :( Nawet lekarzy nie znam w W-wie. Mogę tylko przytulić i potrzymać kciuki :ok: Domyślam się, że wstawianie w te wątek zdjęć moich kotów nie pomaga?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie sty 03, 2010 8:19 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądziu, z całą sympatią i szacunkiem - szczęśliwego Nowego Roku ale proszę - idź w tym roku do terapeuty. A może i leki antydepresyjne? Widać, że strasznie się męczysz Dużo serdeczności dla Ciebie i kociastych :1luvu:
Paluszek

Post » Nie sty 03, 2010 11:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

genowefa pisze:Domyślam się, że wstawianie w te wątek zdjęć moich kotów nie pomaga?

Nie wiem czy pomaga, ale serdecznie zapraszamy, bo koty masz cuuudne 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 03, 2010 11:21 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Paluszek pisze:ale proszę - idź w tym roku do terapeuty. A może i leki antydepresyjne? Widać, że strasznie się męczysz

Leki to ja już biorę od dawna, cztery rodzaje do kompletu :roll: A terapię jedną właśnie kopnęłam, bo była do niczego, zbieram siły, żeby zmobilizować się do następnej...

Usiłuję żyć, dla Drani, bo one nikogo innego poza mną nie mają :( . Na razie jeszcze mi wychodzi...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie sty 03, 2010 11:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Hej Wielbłądku! Mocno trzymam za Ciebie kciuki. Bądź dobrej myśli.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 03, 2010 12:55 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Nie pamiętam, kiedy ostatnio potrafiłam (być dobrej myśli) :(
Ręka boli jak cholera, a muszę jakoś posprzątać mieszkanie, wstyd mi przed rodzicami :(

Niech ktoś wynajdzie wreszcie na TO jakieś radykalnie, natychmiastowo skuteczne leki... :(

Maciek i Licho mruczą jak szaleni, wydaje im się widocznie, że będę tu tak z nimi siedziała.

Wielbłądzio

Post » Wto sty 05, 2010 8:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Oj, fajnie, jakby były cudowne, i natychmiast dzialające leki, zwłaszcza w sferze psychicznej..Słońce, Ty się nie poddawaj, i myśl o tym,że będzie dobrze, nie o tym, jak jest.
My tu wszyscy baaardzo mocno trzymamy za Ciebie, bo niestety inaczej pomóc nie potrafimy.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 05, 2010 17:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Żyjemy. Jest byle jak :(

Moi rodzice jak zwykle zawrócili mi tylko głowę i jednak Basi nie wezmą. Najpierw przez kilka dni mędzili, że chcą wziąć drugiego kota 'na zapas', bo Maryśka robi się coraz starsza i że koniecznie chcą też trikolorkę i że Basia bardzo im się podoba i że przyjadą za kilka dni... W niedzielę przyjechali, pobawili się z kociną, pozachwycali... i stwierdzili, że jednak nie. Bo oni jednak nie będą ryzykować przyniesienia do Maryni drugiego kota, nie mogą jej tego zrobić.
W sumie wcale nie jestem zdziwiona. Załatwianie spraw z moimi rodzicami (szczególnie zaś mamą) od lat wygląda mniej więcej podobnie, o cokolwiek by nie chodziło. Trudno. Niech ktoś mnie kopnie w moje grube leniwe dupsko, żebym w najbliższy weekend spróbowała wreszcie cyknąć jej chociaż parę 'medialnych' fotek...

Wielbłądzio

Post » Wto sty 05, 2010 17:44 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Ja nie kopnę, za chuda jesteś, i jeszcze uszkodzę. Boję się. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 05, 2010 17:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

:roll: dobrze, że nie widziałaś mnie w realu :roll:
prawie 60 kg żywej wagi przy niecałym 1,60 m wzrostu :roll: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto sty 05, 2010 17:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

To sobie mnie wyobraź!
Prawie 50 przy 150 cm.. :twisted: I co? A ile jesteś wyźsza! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 05, 2010 20:19 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

kalair pisze:To sobie mnie wyobraź!

chyba powinnam przejść na dietę.... same chudzielce tutaj... :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto sty 05, 2010 20:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

charm pisze:
kalair pisze:To sobie mnie wyobraź!

chyba powinnam przejść na dietę.... same chudzielce tutaj... :roll:

O to to 8) , czekamy zatem na jakąś Drańską fotorelację :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sty 05, 2010 21:06 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

U nas w rodzinie nadwaga jest w ogóle dziedziczna, tylko Busiunia się wyrodziła :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto sty 05, 2010 21:36 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Aby jakoś do wiosny :(

Wielbłądzio pisze:U nas w rodzinie nadwaga jest w ogóle dziedziczna, tylko Busiunia się wyrodziła :wink:

U nas wyrodził się mój TŻ i Siupsiupek.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

[poprzednia][następna]