Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 16:29 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Korciaczki obyscie mialy racje :)

A ja przed chwila rozmawialam z Justa. Tigra Vel Tara ma sie swietnie, jest bardzo grzeczna, zajada sie smietanka i innymi rarytasami :) Domek z niej zadowolony baaaaaaaaardzo, a widac, ze kicia z domku tez :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 02, 2010 17:11 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: Ja tam dzisiaj tańczę z radości-kilka kotów domki znalazło...i Tigra szczęśliwa,dzięki Bogu
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 18:54 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Tak, sliczna, spokojna Tigrusia ma naprawde niezwykly domek. Ona sama jest niezwykla :) Niech sie tez innym mrusiom tak poszczesci w zyciu jak naszej buraskowatej ulubienicy :)

BOZENAZWISNIEWA to pod te domki :piwa: ;)

Kociara82

Post » Sob sty 02, 2010 19:19 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

:piwa: :ok: to tzeba stuknac-a i ja zadowolona ,wet własnie pojechał, mówi,ze 'zdechlinki 'wyprowadzone ma cacy :1luvu: ,poszczepione co trzeba i mozna odetchnac :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 21:56 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ja troszeczke smutku i refleksji wprowadze, z racji tego, ze dzis pierwsza rocznica smierci Milusia [*], kochanego miziaka. Milus czuwa na pewno nad tyskimi mrusiami i Justa, a jednak nadal czuje pustke w sercu. Krotko go znalam, ale zdazylam pokochac tego dzielnego koteczka...
Zapalmy wirtualne znicze za kociego kolege [*]

Kociara82

Post » Sob sty 02, 2010 22:32 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Tak , to już rok jak nie ma z nami Milisia [*] , a miesiąc już nie ma z nami Tenorka [*] a za 2 dni będzie miesiąc jak nie żyje Tarunia [*] a w zeszłym roku odeszli tez Mori [*] , Misia [*] . Bąbelek [*] , Pyzunia [*] oraz wiele , bardzo wiele piwnicznych [*] ]*] [*] [*] [*]

A z milszych spraw to tak jak pisała Kociara że Tigrze&Taruni ma się jak pączek w maśle , dosłownie bo śmietanka smakuje , RC też :1luvu:

A jutro o godz. 14.30 przeprowadza sie Frotunia ...

Oaza i Omega dostały dziś kolejne zastrzyki , Omega nadal ma mocny wyciek ropny i w poniedyiaek ynw do weta ....

Czort ma mocny nawrot grzybiczy co mnie bardzo niepokoi ...

Koty i Myszenia już zapomniały o petardach sylwestrowych ...

Rozliczenie zrobię jutro bo dziś już padam na twarz ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sty 02, 2010 23:12 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kociara82 pisze:ja troszeczke smutku i refleksji wprowadze, z racji tego, ze dzis pierwsza rocznica smierci Milusia [*], kochanego miziaka. Milus czuwa na pewno nad tyskimi mrusiami i Justa, a jednak nadal czuje pustke w sercu. Krotko go znalam, ale zdazylam pokochac tego dzielnego koteczka...
Zapalmy wirtualne znicze za kociego kolege [*]

Wiesz ja od końca lipca walcze o zycie Milusia własnie-5 razy był reanimowany, strasznie wyniszczony ma organizm, ale dzisiaj wet go nie poznał, mimo,ze byłam z nim 2,5 tyg temu na badaniach..przytył z kg od tego czasu..ruszylismy...Milus jest dla mnie z Samantha takim symbolem walki ..stracilismy 6 maluszków ...odchodziły, ten "zdechlinek"przezył i jak widac było warto nocki zarywac :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 1:00 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:A jutro o godz. 14.30 przeprowadza sie Frotunia ...

Czyli jednak sama...
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sty 03, 2010 2:09 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Bozena, ale nasz Milus mial FIPa, ktory tak gwaltownie sie rozwijal w jego organizmie, ze mimo staran... Ale byl dzielny bardzo, walczyl do samego konca! Bardzo mi zaimponowal ta walka! Jeszcze dzien przed smiercia podawalysmy mu z Justa kroplowke, choc rozum obu podpowiadal, ze kocio nie ma juz szans, ale serce... Jakies 2-3 tygodnie wczesniej widzialam go na wystawie, dumnie paradujacego na smyczy miziaka, ktorego wszystko ciekawilo. Wtedy nie bylo po nim widac, ze cokolwiek mu dolega!
Teraz to Koci Aniol Stroz mrusiow :)

Kociara82

Post » Nie sty 03, 2010 12:04 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzien Doberek Mruczusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sty 03, 2010 12:25 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Cześć Mrusie :D
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Nie sty 03, 2010 13:04 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Witam tyskie noworocznie i trzymam kciuki za zdrówko :ok:

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie sty 03, 2010 13:26 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

sloneczka na razie podrzucam, a potem wpadne w odwiedziny :)

Kociara82

Post » Nie sty 03, 2010 14:15 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Frotka już pojechała do DS :lol: ale nadal będę rozmawiać o Amelce , jak ten pan od Pani Danki przyszedł po Frotke to Tygrys mi narobił takiego wstydu bo nalał mu na spodnie :x , tyle dobrze ze jest wyrozumiałym człowiekiem bo kto inny wiecie co by było , nawet feliway na niego dziś nie działa a tez niestety Kubuś znaczy i to jest dla mnie nie do wytrzymania :x

A za Twojego Bożenko Milusia :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 03, 2010 14:49 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

no to mamy klopociki...

Kociara82

[poprzednia][następna]