Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 8:49 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Fajny ten filmik. :1luvu: Fajnie jest połączyć forumowe nicki z twarzami, chociaż co niektóych to nie bardzo było widać :evil:
A do dziewczyn ze schronu to mam sentyment ze wzgledu na Lemurka ('), chociaż na wątek schroniskowy nie wchodzę, bo mnie zaraz ciągnie do jego zdjecia i jest mi smutno, bo powinien być w kotach w swoich domach, a nie tam gdzie jest. I zaraz ryczę.

Jak będę w marcu w Łodzi na koncercie to będę widziała kogo wypatrywać na ulicach Łodzi :mrgreen:

Cieszę się, że Sisulka lepiej o faktycznie pewnie to od Bozity było.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw gru 31, 2009 9:05 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Madziu, z całych sił życzę Ci by nadchodzący rok był naprawdę szczęśliwy, spokojny i łaskawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby przyniósł wiele cudów i zdrowia dla potrzebujących istotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 31, 2009 17:03 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Życzymy Wszystkiego Najlepszego z Nowym Rokiem!

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw gru 31, 2009 17:57 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

No i bez wizyty u lekarza się nie obyło :roll: Sisi kupka nadal rzadką kupką i znalazlam też jakiś "rzyg" :twisted: w kuwecie - nie wiem czyj, ale postanowilam pojechać z małą do leczncy.

Siska ma zagazowane jelitka :( temperaturkę i bolący brzuszek...... no i dostałyśmy nifuroksazyd oraz kłujkę w doopkę.
Mala po zastrzyku poczuła się lepiej i szaleje z Mikołajkiem.
Pozostałe koty ok, więc zachodzę w głowę skąd to się małej przyplątało.......
no ale będę spokojniejsza, że mam dla Sisi leki i że jakoś zabezpieczona jest na dziś i jutro.

Pozdrawiamy serdecznie życząc wszystkim Ciociom udanej zabawy sylwestrowej!!!!!!!!

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 31, 2009 19:37 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Szczęśliwego nowego roku Madziu!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 01, 2010 14:54 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

WSZYSTKIEGO DOBREGO
W NOWYM ROKU!

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 01, 2010 18:29 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Kurcze, Madziu no macie urwanie głowy z tą Małą, no ile jeszcze tego chorowania :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 02, 2010 10:06 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Witamy Cioteczki :D

Sylwester i Nowy Rok minęły nam spokojnie. Co prawda Sisi nadal ma kłopoty z brzuszkiem jeszcze, ale przynajmniej nie jest osowiała i ma apetyt. Je dietetyczne jedzonko teraz. Hill's i/d i RC Intenstinal. Je nifuroksazyd i kupk są 2 x dziennie max. Jeszcze nieładne, ale i tak jest troszkę lepiej. Moja wrażliwa Sisulka.....

Mikołajek ma się bardzo dobrze i dziś jedziemy go zaszczepić. Wszędzie go pelno i na nic ne ma czasu ;) Jest śmieszny, bo potrafi wejść na sam szczyt drapaka, ale nie potrafi zejść i płacze, żeby go zdjąć :) w nocy śpi już z nami w łóżku, klateczka poszla w odstawkę i musimy uważać, żeby się na nim nie położyć, bo jest malutki :)

Szczęśliwego Nowego Roku Cioteczki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob sty 02, 2010 14:11 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Oj Sisulka, Sisulka...prawdziwa delikutaśna z niej królewna :1luvu: - zdrówka maleńka :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob sty 02, 2010 18:20 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

magdaradek pisze:Witamy Cioteczki :D

Sylwester i Nowy Rok minęły nam spokojnie. Co prawda Sisi nadal ma kłopoty z brzuszkiem jeszcze, ale przynajmniej nie jest osowiała i ma apetyt. Je dietetyczne jedzonko teraz. Hill's i/d i RC Intenstinal. Je nifuroksazyd i kupk są 2 x dziennie max. Jeszcze nieładne, ale i tak jest troszkę lepiej. Moja wrażliwa Sisulka.....

Mikołajek ma się bardzo dobrze i dziś jedziemy go zaszczepić. Wszędzie go pelno i na nic ne ma czasu ;) Jest śmieszny, bo potrafi wejść na sam szczyt drapaka, ale nie potrafi zejść i płacze, żeby go zdjąć :) w nocy śpi już z nami w łóżku, klateczka poszla w odstawkę i musimy uważać, żeby się na nim nie położyć, bo jest malutki :)

Szczęśliwego Nowego Roku Cioteczki :ok: :ok: :ok:

Ale się za Wami stęskniłam :) Cieszę się że powolutku wszystko się stabilizuje. A ja tradycyjnie w Sylwestra się pochorowałam :evil: Już kilka lat z rzędu tak mam (poprzedni Sylwester był niechorobowy chyba od 5 lat) :roll:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) :piwa: a przede wszystkim zdrówka :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 02, 2010 18:30 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Magda, wszystkiego NAJ dla Ciebie, Rodzinki i ogonków!
"Nagle w moim świecie zrobiło się tak cicho i pusto bez Ciebie"
Kostrzyńska Luna [*] 07.09.2009 viewtopic.php?f=1&t=99269
Obrazek

kamilka_04

Od: Czw lut 28, 2008 14:43

Post » Sob sty 02, 2010 18:42 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Dzięki Dziewczyny :1luvu: the same to you ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Sob sty 02, 2010 22:23 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

miło słyszeć, że Sisi wraca do zdrowia :), głaski dla niej i dla Mikołajka :kotek: :kotek: .
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie sty 03, 2010 0:35 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Znajoma szuka kotka na dokocenie: viewtopic.php?f=13&t=105662
Może ogłosisz swoje, już gotowe?:)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Nie sty 03, 2010 11:03 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Jak Sisiulka sie czuje? :1luvu:

kwiatkowa pisze:Znajoma szuka kotka na dokocenie: viewtopic.php?f=13&t=105662
Może ogłosisz swoje, już gotowe?:)

Ja zgłosiłam moją Kasię, tak bym chciała, żeby znalazła domek i nie musiała siedzieć w klatce. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]