MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 23:08 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Ciocia Rakea jest bardzo pomocna...mojemu maleństwu tez pomagalla autkiem po Warszawce sie przemieszczac-buziole Rakea :1luvu: Masza, mój Sasza i reszta czekamy na Twój domek dojazdowy :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 23:19 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

to może też znaczyć że za często jezdzę pociagiem skoro już mi się śnią ;)
kciuki trzymam za Maszkę.
Ma dziewczyna dzisiaj stresów, ale nie ma tego złego:)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie sty 03, 2010 0:21 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Cóż mogę napisać, poza tym, że bardzo, bardzo się cieszę :lol: :lol: :lol:
Maszeńko kochana, będzie Ci jak w raju u Dulencji, a potem znajdziemy Ci nie tylko DT ale nawet DS :lol: :lol: :lol:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie sty 03, 2010 1:04 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Tak na szybko...

Nieoceniona Rakea i jej TŻ przywieźli mi Maszkę, która siedzi chwilowo u moich dziadków. Wcześniej zaniosłam dla niej kuwetkę, żwirek i jedzonko. Gourmecika pokochała wielką miłością :wink: RC suche też jej ładnie wchodzi. Jutro zabieram ją do domu. Lecę, bo mnie powieszą.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie sty 03, 2010 1:05 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dulencja Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie sty 03, 2010 1:12 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

no to ok, ide spać :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 9:20 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

No dobra...

Odebrałam Panienkę od dziadków, jest już w domu. Na razie w łazience, ale pierwsze spotkanie z kociastymi za nami - krew się nie polała :wink: :D W łazience ma w brodziku poduszkę i wierzcie mi bardzo dobrze wie, do czego ona służy, miseczki, kuwetkę. Nie miauczy, nie płacze - śpi :1luvu: U dziadków też pięknie przespała noc (tzn. miaukoliła, dopóki babcia jej poduszki nie wsadziła) :wink: Gourmeciki kocha miłością wielką, Miamorki tuńczkowe też... Suchy RC wchłaniany z prędkością światła :wink: :mrgreen:

Nosek ma zapchany strasznie, kicha mocno :( Do weta jutro pilnie.

Rakea, ja Ci strasznie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dzięki Tobie, Maszeńka jechała w spokoju i ciepełku, karmiona z ręki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jesteś wielka, Kobieto :1luvu: :1luvu: Zwłaszcza biorąc pod uwagę pogodę w nocy :wink:

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 10:01 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dwa zdjęcia Maszeńki w jej królestwie brodzikowo-łazienkowym :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 10:27 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Dulencja pisze:Dwa zdjęcia Maszeńki w jej królestwie brodzikowo-łazienkowym :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :ok: zazdróweczko
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 12:02 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

Masza cały czas śpi na swojej podusi w łazience. Pewnie odreagowuje wczorajszy dzień :roll: Toż to była rewolucja w jej kocim życiu....

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 12:41 Re: MASZA - DZISIAJ JEDZIEMY DO DT!!!

I to spora rewolucja. A jak nosio? U mnie też pokichiwała, a noseczek był trochę za ciepły na mój gust :( Tak sobie myślę, że to wszystko to stres, podróż, nowe miejsca i te dziadowskie bakterie ze schroniska... :evil: :evil: :evil: To ostatnio już trzeci kot z katarem, który pogłębił się po podróży do nowego domu :evil: Dwa poprzednie glucą dodatkowo - u Maszy glutów nie widziałam, ale może u Ciebie Dulencjo się pojawią :( Koleżanka Maszy, Lotka, miała poprawę stanu po Unidoxie...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie sty 03, 2010 12:52 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

I proponuję poodpinać obecne banerki Maszy - w końca ona już w DT. Jak już będzie można na poważnie szukać DS, poprosimy ślicznie o nowe :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie sty 03, 2010 13:24 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 14:19 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dziewczyna cały czas śpi :roll: Jak idę do niej na głaski i pieszczotki, się budzi, ale nie wstaje... Leży i mruczy :lol: Potem zamyka ślepka i już chrapie :wink: Dałam jej obiadek, zjadła i....poszła spać :lol:

Mój Gucio po schronie też cały czas spał pierwsze dni.

Vega29, nosio zapachany, jakby coś się tam gotowało, nie kicha glutami, ale jak wstaje do jedzonka to jest mega seria kichnięć :( Ale spokojnie... Mój Leoś w schronie też miał katar (właściwie ropny kk), więc mamy doświadczenie w zakatarzonych kotach. Zaglądałam do uszek, ale zostałam potraktowana nieprzychylnie. Zapodałam oridermyl.

Dulencja

Post » Nie sty 03, 2010 14:23 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Ale się cieszę że Maszka już bezpieczna :1luvu:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

[poprzednia][następna]