Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klusek pisze:Jeśli moje 2 transporterki wrócą do tego czasu to może zabrać jeden z nich.
jessi74 pisze: aha jeszcze prośba, potrzebny transporter na za tydzień, na wyjazd kotków do Niemiec, może być uszkodzony, byle tylko koty w samochodzie mogły być w nim przewiezione, jadą cztery kotki, ponad tysiąc km w podróży, dobrze byłoby aby miały wygodnie, niestety nie mamy tyle transporterów aby je przeznaczyć na ponad miesiąc
Kruszyna pisze:Kiciu, przed schronem wpadnę do Ciebie po transportery. Ile ich w sumie mamy do dyspozycji?
Kicia_ pisze:jessi74 pisze: aha jeszcze prośba, potrzebny transporter na za tydzień, na wyjazd kotków do Niemiec, może być uszkodzony, byle tylko koty w samochodzie mogły być w nim przewiezione, jadą cztery kotki, ponad tysiąc km w podróży, dobrze byłoby aby miały wygodnie, niestety nie mamy tyle transporterów aby je przeznaczyć na ponad miesiąc
Mam duży transporter na dwa koty, jest nieco uszkodzony, ale do jazdy samochodem idealny. Spokojnie mogę pożyczyć go na dłużej. Musiałabym go tylko doczyścić, bo zalega długo na balkonie.
Kicia_ pisze:Kruszyna pisze:Kiciu, przed schronem wpadnę do Ciebie po transportery. Ile ich w sumie mamy do dyspozycji?
Zapraszam, czekają trzy transporterki. Wybieram się też do pomocy na godzinkę, mam nadzieję, że się na coś przydam
mawin pisze:jaka ładna. kurcze ludzie nie mają sercaAga jak długo ona może zostać w DT? dobrze że nie trafiłą do schronu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 387 gości