Hanulka pisze:hej, jesteś na forum
To chyba do mnie

Nie wiem co zrobic, zeby byly lepsze zdjecia. Na aparat nie mamy przeciez kasy

Aha, watek kotek z Warszawy wrzucilam na Zakatek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hanulka pisze:hej, jesteś na forum
kociamysza pisze:Hanulka pisze:hej, jesteś na forum
To chyba do mnieJestem, pomiedzy piekarnikiem a tarasem - czekamy na gosci
to bylo do szirry![]()
ale mozna przeciez pozyczyc i wycekac.... itp....
Hanulka pisze:kociamysza pisze:Hanulka pisze:hej, jesteś na forum
To chyba do mnieJestem, pomiedzy piekarnikiem a tarasem - czekamy na gosci
to bylo do szirry![]()
ale mozna przeciez pozyczyc i wycekac.... itp....
cudnie... to te kotki z zakladu o którym pisze szirra?
statystyki w górę... i jest cudnie.. wszystkie biedulki nasze i trzeba pomagać![]()
raczej nie umiem jeszcze cytować...
andzelika1952 pisze:Zaproponowałam szirra ,że mogę przyjąć kotki na DT , dotąd dopóki będziemy istnieć.
kociamysza pisze:andzelika1952 pisze:Zaproponowałam szirra ,że mogę przyjąć kotki na DT , dotąd dopóki będziemy istnieć.
dotąd dopóki będziemy istnieć![]()
andzelika1952 pisze:Zaproponowałam szirra ,że mogę przyjąć kotki na DT , dotąd dopóki będziemy istnieć.
Hanulka pisze:andzelika1952 pisze:Zaproponowałam szirra ,że mogę przyjąć kotki na DT , dotąd dopóki będziemy istnieć.
no to cudnie.... ale zakładamy, że bedziemy istnieć......OK![]()
![]()
![]()
andzelika1952 pisze:Kochane , lokal bardzo ważny ale najważniejszy jest brak pieniędzy na utrzymanie tylu kotów . Mamy długu ok. 5.000 zł. u weta . Muszę jeszcze wysterylizować 5 kotek / 300,00 zł./ , 5 kocurków wykastrować / 250,00 zł/ , zrobić dwie operacje / przepuklina i łapka - ok. 300,00 zł/ / i zaszczepić 7 kociaków / 420,00 zł/. Razem 1270,00 zł.![]()
![]()
szymon29777 pisze:muszę zrobić jakiś bazarek![]()
i przydała by się jakaś większa zbiórka pieniędzy, może w szkole, albo puszkę u nas w poczekalni postawie... przewija sie u nas przynajmnie ok 150 osób w tygodniu bo i do stomatologa i do gabinetu, siedząc na poczekalni może by coś wrzucili...
Hanulka pisze:andzelika1952 pisze:Kochane , lokal bardzo ważny ale najważniejszy jest brak pieniędzy na utrzymanie tylu kotów . Mamy długu ok. 5.000 zł. u weta . Muszę jeszcze wysterylizować 5 kotek / 300,00 zł./ , 5 kocurków wykastrować / 250,00 zł/ , zrobić dwie operacje / przepuklina i łapka - ok. 300,00 zł/ / i zaszczepić 7 kociaków / 420,00 zł/. Razem 1270,00 zł.![]()
![]()
ANDZELIKA, będziemy się bardzo starać i staramy się....., bazarki idą dobrze...i coraz ich więcej... rozumiem , że potrzeb też coraz więcej... takie realia... wszyscy bardzo się staramy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Google Adsense [Bot], KotSib, puszatek i 48 gości