IKA 6 pisze:Krynia przeciez odsniezanie to taka fajna rzecz![]()
![]()
![]()
Dzisiaj to robiłam na działce. w obok mnie szalały koty
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Krynia przeciez odsniezanie to taka fajna rzecz![]()
![]()
![]()
Dzisiaj to robiłam na działce. w obok mnie szalały koty
![]()
![]()
ale ja mam nachylenie podjazdu prawie 45 stopni to te 100m to jak pod wielką góre dla MAŁYSZA hihi a do drogi glownej tez kilometrBOZENAZWISNIEWA pisze:Odsniezac , do roboty, hi,hi..mój dom stoi 1,5 km od drogi głównej..gdybyscie przy 100m jeczały i niestety czesto trzeba odsniezac, zeby maz mógł wjechac do domu, jak napada..albo do weta jezdzic.Teraz to wet terenówka musi jechac, bo i autobusy zawiewa, hi,hi
Co do jazdy kontenerkiem -to mój nabytek z chorym oczkiem strasznego szału dostał jak wyszlismy na dwór tak krzyczał i gryzł zabkami kratki,ze myslałam ,ze zeby wyłamie, ale jak tylko do autobusu doszlismy i wziełam g na rece od razu sie uspokoił i teraz wie,ze juz nikt go nigdzie nie wyrzuci...
o przepraszam ja prawie w samym srodku polskiIKA 6 pisze:Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za...................................![]()
![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za...................................![]()
![]()
![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:IKA 6 pisze:Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za...................................![]()
![]()
![]()
![]()
o wypraszam sobie-ja tez w centrum..ale sie załapałam na nowa dzielnice, gdzie jeszcze cywilizacja stopniowo dociera, z czego sie ciesze, bo nie buduja asfaltówki-inaczej te 2 koty wolnochodzace bede musiała na stałe zamknac w domu, a im na pewno dobrze tam gdzie łaza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, erinn26 i 115 gości