WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 02, 2010 13:38 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Krynia przeciez odsniezanie to taka fajna rzecz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Dzisiaj to robiłam na działce. w obok mnie szalały koty :ryk: :ryk: :ryk:

:evil: a wiesz jak plecy bolą jak 100 m podjazdu trzeba odkopać :mrgreen: zeby po chlebek jechać
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 13:50 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Szczeże :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wiem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob sty 02, 2010 14:58 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA idzie na swoj watek :mrgreen:
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 15:12 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Witam. oto kilka zdjec Brytanka w jego domu. Brytanek jest cudny!
Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek Obrazek
To sa zdjęcia Brytanka z nowego domku. U mnie nie jadał na porcelanie :oops: A ta dziewczynka na trzecim zdjeciu to córcia Państwa, która bardzo była zazdrosna o Brytanka. Na szczeście Brytanek wybrał pokój córki Państwa za swój i wszystko jest oki. Bardzo ale to bardzo sie cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

IKA 6

Post » Sob sty 02, 2010 15:36 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Odsniezac , do roboty, hi,hi..mój dom stoi 1,5 km od drogi głównej..gdybyscie przy 100m jeczały i niestety czesto trzeba odsniezac, zeby maz mógł wjechac do domu, jak napada..albo do weta jezdzic.Teraz to wet terenówka musi jechac, bo i autobusy zawiewa, hi,hi

Co do jazdy kontenerkiem -to mój nabytek z chorym oczkiem strasznego szału dostał jak wyszlismy na dwór tak krzyczał i gryzł zabkami kratki,ze myslałam ,ze zeby wyłamie, ale jak tylko do autobusu doszlismy i wziełam g na rece od razu sie uspokoił i teraz wie,ze juz nikt go nigdzie nie wyrzuci...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 15:48 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:Odsniezac , do roboty, hi,hi..mój dom stoi 1,5 km od drogi głównej..gdybyscie przy 100m jeczały i niestety czesto trzeba odsniezac, zeby maz mógł wjechac do domu, jak napada..albo do weta jezdzic.Teraz to wet terenówka musi jechac, bo i autobusy zawiewa, hi,hi

Co do jazdy kontenerkiem -to mój nabytek z chorym oczkiem strasznego szału dostał jak wyszlismy na dwór tak krzyczał i gryzł zabkami kratki,ze myslałam ,ze zeby wyłamie, ale jak tylko do autobusu doszlismy i wziełam g na rece od razu sie uspokoił i teraz wie,ze juz nikt go nigdzie nie wyrzuci...
ale ja mam nachylenie podjazdu prawie 45 stopni to te 100m to jak pod wielką góre dla MAŁYSZA hihi a do drogi glownej tez kilometr :ryk: :mrgreen:
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 15:58 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za................................... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Sob sty 02, 2010 15:59 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za................................... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
o przepraszam ja prawie w samym srodku polski :P :P :P :P :P :P to gdzie zadu............................. :mrgreen: tylko sarny za plotem :ryk:
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 16:03 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Ta dziewczynka bardzo czekała Brytanka :)
Gosiara

Post » Sob sty 02, 2010 16:07 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

sorki za of ale tez ślązaczki :oops: viewtopic.php?f=20&t=105636 i przepraszam IKA ale masz tu dużo gości :P :mrgreen: :piwa: bo ja targam tą skarbone gdzie popadnie :twisted:
Ostatnio edytowano Sob sty 02, 2010 16:09 przez krynia08, łącznie edytowano 1 raz
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 16:08 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

U mnie z moich 5 kotów tylko Rindzi się boi od małego(14 lat ma)Krysiu dałam Jej tą tabletke co mi podarowałaś działała cuda!Kot na takim lajcie że spała na oknie w czasie strzelania,normalnie by pod łóżkiem siedziała is sie trzęsła biedaczka...
Gosiara

Post » Sob sty 02, 2010 16:19 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

IKA 6 pisze:Przepraszam ale musicie mieszkać na takim za................................... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

o wypraszam sobie-ja tez w centrum..ale sie załapałam na nowa dzielnice, gdzie jeszcze cywilizacja stopniowo dociera, z czego sie ciesze, bo nie buduja asfaltówki-inaczej te 2 koty wolnochodzace bede musiała na stałe zamknac w domu, a im na pewno dobrze tam gdzie łaza...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 16:33 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

BOZENAZWISNIEWA pisze:

o wypraszam sobie-ja tez w centrum..ale sie załapałam na nowa dzielnice, gdzie jeszcze cywilizacja stopniowo dociera, z czego sie ciesze, bo nie buduja asfaltówki-inaczej te 2 koty wolnochodzace bede musiała na stałe zamknac w domu, a im na pewno dobrze tam gdzie łaza...
:mrgreen: IKA NAM ZAZDROŚCI :ryk: :ryk: :twisted: dziewiczych terenów :lol:
krynia08

Post » Sob sty 02, 2010 17:12 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 02, 2010 17:43 Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6

Ja chcę na zad....e!!!!!!!!!!!! :evil: :wink:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

[poprzednia][następna]