Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:Nie znam innych "kotowisk" i karmicielek, zaczęłam łapanie kotów tylko w obrębie mojej piwnicy w jednym z 15 piętrowych bloków osiedla za żelazną bramą. Jak organizuję transport i odbiór kotów to mogłybyśmy synchronizować łapanki, jeden transporter/klatka więcej w samochodzie nie zrobi wielkiej różnicy. Mogę Ci pomóc w łapance w razie czego jak będę miała czas, ale doświadczenie mam malutkieDo wyłapania mam około 25 "swoich" kotów więc to wszystko jeszcze dłuuugo potrwa.
terminy na ciężarówki dostałam praktycznie od ręki, terminy na "cokolwiek" dostałam na początek lutego a rezerwowałam kilka dni temu.
_kathrin pisze:
Szukam fotografa, który nie miał kontaktu z pp, i może w miarę szybko pojechać na Brudno zrobić sesje w/w kotom.
_kathrin pisze:Łojezu a to nie chodzi o tę wieś w lubelskim Brudno?
![]()
kasiakom pisze:Przepraszam za OT, ale czy ktoś mógłby podać mi na PW numer konta Jopop? Obiecałam wysłać grosik na zmniejszenie długu i dopiero teraz mogę. Z góry dziękuję.
_kathrin pisze:Do wzięcia od P.Basi z Brudna są :
- dwa łagodne podrostki ok. 5-miesięczne
- dorosła wywalona na działki tri
- dwa dzieciaki 8-tygodniowe
- matka tych dzieciaków
Szukam fotografa, który nie miał kontaktu z pp, i może w miarę szybko pojechać na Brudno zrobić sesje w/w kotom.
Dla wszystkich w/w kotów szukamy DT
PILNE!!!
Kaprys2004 pisze:_kathrin pisze:Do wzięcia od P.Basi z Bródna są :
- dwa łagodne podrostki ok. 5-miesięczne
- dorosła wywalona na działki tri
- dwa dzieciaki 8-tygodniowe
- matka tych dzieciaków
Dla wszystkich w/w kotów szukamy DT
PILNE!!!
No i co się udało? Czy ktoś się zgłosił? Gdzie są?
U mnie nieustająco na razie i teren po pp i grzyb i jedenastka![]()
..
Czy mama powinna iść do domku razem z maluchami czy mogą się rozdzielić?
Pani Basia wybierała się tylko po maluszeczki, kiedy z nią rozmawiałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości