Otwockie niebieskie koty - już w swoich domach :-)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 13:25 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Kilka nowych fotek. Cieżko się je robi bo Aleksander od razu widząc ludzia startuje do niego coby się pomiziać.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Śro gru 30, 2009 14:47 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:kotek: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 02, 2010 10:52 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Jaki on jest piękny i ogromny :1luvu: No domki..zgłaszać się.
Chaberek ma sie lepiej, kropelki się sprawdzają, sam przychodzi grzecznie i daje sobie wpuszczać bez najmniejszych protestów. Reaguje na imię i jest nieziemskim miziakiem i żarłokiem. To najkochańsiejsze kocisko na świecie (oprócz mojego :lol: )
Wszystkiego dobrego w nowym roku dla formumowiczów i footer :ok:
Kiedy mnie zostawiasz sobie, głupstwa robie bo nie ma Cię
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Od: Sob lis 08, 2008 19:10

Post » Sob sty 02, 2010 16:39 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Na fotkach widać jaki ogromniasty :) Ma jakieś ogłoszenia jeszcze?? Na pewno znajdą się chętni ;) Jest piękny :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sty 02, 2010 16:53 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

PatiG pisze:Jaki on jest piękny i ogromny :1luvu: No domki..zgłaszać się.
Chaberek ma sie lepiej, kropelki się sprawdzają, sam przychodzi grzecznie i daje sobie wpuszczać bez najmniejszych protestów. Reaguje na imię i jest nieziemskim miziakiem i żarłokiem. To najkochańsiejsze kocisko na świecie (oprócz mojego :lol: )
Wszystkiego dobrego w nowym roku dla formumowiczów i footer :ok:

Pati, nawet nie wiesz, jak ja się cieszę, że taki miziak się z niego zrobił (bo obawiałam się, że może mu pozostać jakieś wspomnienie po nieśmiałości :wink: ). Dobry dom - to i dobry kot. :ok:

A Aleksander nie bez przyczyny dostał przydomek "Wielki". :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie sty 03, 2010 15:52 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

duzy kot to duzo do kochania.I do głaskania tez duzo jest. Tojest kot konkretny :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 04, 2010 13:22 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:ok: do góry pięknoto po Domek

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sty 05, 2010 14:35 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Prosimy o duzo kciuków dzisiaj wieczorem - Aleksander będzie miał ważną wizytę :D
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Wto sty 05, 2010 14:44 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

zirrael pisze:Prosimy o duzo kciuków dzisiaj wieczorem - Aleksander będzie miał ważną wizytę :D

Łooo! Chłopaku :ok: :ok: :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Wto sty 05, 2010 18:44 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 05, 2010 19:05 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

No to Aleksander odjechał ze swoją nową Dużą do własnego, najwłaśniejszego domu :) Duża obiecała do nas dołączyć i pisać co u Aleksandra :)
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Wto sty 05, 2010 19:10 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:ok: :piwa: :1luvu: :lol: :kotek:
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 05, 2010 19:18 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:balony: :dance: :dance2: :piwa: No i mamy happy end :D . SUPER!!! Dużo szczęścia Aleksandrze w nowym domku!!!

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto sty 05, 2010 20:49 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

:dance: :dance2: :dance: No prosze...cisza, cisza...tyle ciszy o domkach i tu nagle takie boooom. Super wiadomość. U Chaberka też poprawa, wet mówi że jest dobrze i obejdzie się bez doustnych środków (koty maja usta? 8O )
Jeszcze krope nie idą w odstawkę ale jest dobrze. Tylko Chaberek nie mógł długo po wizycie dojśc do siebie i z tego co słyszałam to sie nawet obraził :D
Kiedy mnie zostawiasz sobie, głupstwa robie bo nie ma Cię
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Od: Sob lis 08, 2008 19:10

Post » Wto sty 05, 2010 22:19 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

HURA ZNALAZŁAM! To ja - Duża :D
Oswajanie Aleksandra idzie falami: najpierw z transportera urządził poczekalnię, potem bardzo ostrożnie ją opuścił rozglądając się po nowych włościach :) Potem hop za łóżko (ciepło, kaloryfer=dobrze) i siedział do czasu aż nie usłyszał otwierania puchy - wtedy rozległ się wrzask i już kot w kuchni :) Wciął ładnie, chciał jeszcze. Zaniosłam go do kuwety, ale się zapierał i chyba zbytniej ochoty nie miał więc na razie jestem czujna ;) Potem połaził trochę i znów siedzi pod kaloryferem :)

ALE PRZEDE WSZYSTKIM JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ALEKS JEST BOSKI, będzie nam razem cu-dow-nie!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witam serdecznie wszystkie Ciocie (Wujków też, jak są ;P)
Jak dorwę aparat to wrzucę fotki z nowych 'salonów' Aleksandrowych!

Christina

Od: Wto sty 05, 2010 22:03

[poprzednia][następna]