Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
La.heureuse.chatte pisze:Tak wygląda cała stronaAle fajnie, nie?
![]()
Dama Ya pisze:La.heureuse.chatte pisze:Tak wygląda cała stronaAle fajnie, nie?
![]()
Hmm, Kacperek robi karierę medialną?
La.heureuse.chatte pisze:O, cześćTak, Kacperek jest teraz sławny
Jak Twoja Beniusia?
Dama Ya pisze:La.heureuse.chatte pisze:O, cześćTak, Kacperek jest teraz sławny
Jak Twoja Beniusia?
A dziękuję, u Beńci wszystko w porządku (poza nadwagą oczywiście). Ma kumpla Rudolfa, z którym układa jej się nie najlepiej, ale na szczęście wypruwania żył nie ma. Rudi jest młody i łagodny, więc Beńka go ustawiaAle stwierdziła, że jakby mi do głowy przyszło przytargać jeszcze jednego kota do domu, to ona się wyprowadza
Agness78 pisze:Co słychać u mojego ulubieńca Kacperka?![]()
Jakieś fotki będą? stęskniliśmy się tutaj
La.heureuse.chatte pisze:Agness78 pisze:Co słychać u mojego ulubieńca Kacperka?![]()
U Kacperka wszytko dobrze, dziekujęJest tak samo cudowny i kochany, jak zawsze, sika tylko do kuwety (od zeszłego lata nie miał ani jednego wypadku przy pracy
), odchudzamy sie delikatnie, bo troszkę mu sie przytyło
Zdjęcia będą, gdy tylko zagoniona kacrowa pańcia
znajdzie chwilę na zrobienie jakichś ładnych i wrzucenie.
Nauczył się też (od razu) chodzic w szelkach i na rozciąganej smyczy, więc czasem spacerujemy
Agness78 pisze:La.heureuse.chatte pisze:Agness78 pisze:Co słychać u mojego ulubieńca Kacperka?![]()
U Kacperka wszytko dobrze, dziekujęJest tak samo cudowny i kochany, jak zawsze, sika tylko do kuwety (od zeszłego lata nie miał ani jednego wypadku przy pracy
), odchudzamy sie delikatnie, bo troszkę mu sie przytyło
Zdjęcia będą, gdy tylko zagoniona kacrowa pańcia
znajdzie chwilę na zrobienie jakichś ładnych i wrzucenie.
Nauczył się też (od razu) chodzic w szelkach i na rozciąganej smyczy, więc czasem spacerujemy
No to super woiadomościZawsze mówiłam że to kot idealny
![]()
trawa11 pisze:Buziaki dla cudownego Kacperka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Marmotka, Paula05, Silverblue i 9 gości