strach przed zmiana- tak wyglada !!!!!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto gru 29, 2009 0:02 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

:mrgreen:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 29, 2009 10:51 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:smiej sie , bo po to tu jestes.

to ma być ten przejaw życzliwości wobec bliźnich i pozytywnego nastawienia do życia? 8)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto gru 29, 2009 18:25 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

nooo,ale odpłatnie.......
Obrazek

cypisek

Post » Wto gru 29, 2009 20:10 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

jezeli nie rozumiecie co pisze , to nic tu po mnie .zyjesz po to by byc radosna , zeby przezyc zycie smiejac sie . zeby dobrze sie bawic.jesli wolicie brnac pod prad , wolna wola.
cypisku , troche radosci . poza tym traktuj pieniadze lekko , tylko wtedy bedziesz w ich posiadaniu. zycze ci tego. :1luvu:
IKE
Świat jest taki, jaki myślisz, że jest.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pt sty 01, 2010 12:13 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

NIECH W TYM 2010 ROKU CAŁKOWICIE ODNOWI SIĘ NASZ KONTAKT ZE ŹRÓDŁEM
BYSMY LEPIEJ ROZUMIELI SAMYCH SIEBIE I LUDZI WOKÓŁ NAS, BY W NASZYM
ŻYCIU ZAISTNIAŁO POCZUCIE SPEŁNIENIA, SATYSFAKCJI I RADOŚCI, BY
OTWORZYŁ SIĘ DOSTĘP DO WSZELKICH STANÓW BYCIA, ZDROWIA, BOGACTWA, DO
TEGO WSZYSTKIEGO, CZEGO PRAGNIEMY BĘDĄC BŁOGOSŁAWIONYMI I UKOCHANYMI ISTOTAMI,
KTÓRE PRZYSZŁY TUTAJ DO RZECZYWISTOŚCI CZASOPRZESTRZENNEJ, BY RADOŚNIE
TWORZYĆ WIDZĄC CUD-OSOBY-KTÓRĄ-JESTEŚMY, BYŚMY RADOWALI SIĘ SWOIM
ŻYCIEM.
IKE

boni

Post » Pt sty 01, 2010 12:47 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:NIECH W TYM 2010 ROKU CAŁKOWICIE ODNOWI SIĘ NASZ KONTAKT ZE ŹRÓDŁEMBYSMY LEPIEJ ROZUMIELI SAMYCH SIEBIE I LUDZI WOKÓŁ NAS, BY W NASZYM
ŻYCIU ZAISTNIAŁO POCZUCIE SPEŁNIENIA, SATYSFAKCJI I RADOŚCI, BY
OTWORZYŁ SIĘ DOSTĘP DO WSZELKICH STANÓW BYCIA, ZDROWIA, BOGACTWA, DO
TEGO WSZYSTKIEGO, CZEGO PRAGNIEMY BĘDĄC BŁOGOSŁAWIONYMI I UKOCHANYMI ISTOTAMI,
KTÓRE PRZYSZŁY TUTAJ DO RZECZYWISTOŚCI CZASOPRZESTRZENNEJ, BY RADOŚNIE
TWORZYĆ WIDZĄC CUD-OSOBY-KTÓRĄ-JESTEŚMY, BYŚMY RADOWALI SIĘ SWOIM
ŻYCIEM.

Źródłem czego?
Przepraszam, ale naprawdę nie rozumiem o czym piszesz i z jakich źródeł czerpiesz.

Poza tym chyba jestem nieszczęśliwym człowiekiem, gdyż frustrują mnie spacje przez znakami interpunkcyjnymi.
Zaś wielkie litery w internecie symbolizują krzyk, jak się ma coś ważnego do powiedzenia, to można to pogrubić lub pokreślić.

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Pt sty 01, 2010 13:01 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Kocurro, domyślam się, że chodzi o źródło życia, energii, światła, czyli to co zwykliśmy nazywać Bogiem.

Boni, dobrze kombinuję?

Kontakt ze Źródłem średnio mi wychodzi, bo też i nie za bardzo sie przykładam.
Ale dostęp do zasobów zdrowia i pieniędzy bardzo by mi sie przydał. :mrgreen:
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt sty 01, 2010 13:07 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Kasia D. pisze:Kocurro, domyślam się, że chodzi o źródło życia, energii, światła, czyli to co zwykliśmy nazywać Bogiem.

Boni, dobrze kombinuję?

Jeżeli chodzi o kontakt z Bogiem, to czemu boni nie powie tego wprost?

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Pt sty 01, 2010 13:08 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Kocurro pisze:
Kasia D. pisze:Kocurro, domyślam się, że chodzi o źródło życia, energii, światła, czyli to co zwykliśmy nazywać Bogiem.

Boni, dobrze kombinuję?

Jeżeli chodzi o kontakt z Bogiem, to czemu boni nie powie tego wprost?

A tego to już nie wiem.
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Pt sty 01, 2010 14:36 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Bo Bóg ma zabarwienie pejoratywne...zresztą zwróćcie uwagę, że co prymitywniejsze istoty używają sformułowań "Za co Cie Bóg tak pokarał...", "Co musiałeś/aś nagrzeszyć, że zesłał na Ciebie takie nieszczęścia..." etc. Czy osoby uważające się za osoby bogobojne, praktykujące katoliczki (akurat taki przykład mi do głowy przyszedł) stwierdzające wszem i wobec, że dana osoba chora być nie może " bo nie widać". Źródło wewnętrznej mocy nie kojarzy mi się z tymi prymitywnie nieszczęśliwymi osobami.

Wracając do słów i życzeń , nie wiem czy zwróciłyście uwagę na życzenia "żeby Nowy Rok nie był gorszy..." i odpowiedzi, że gorzej być nie może...czyżby. Znam kobietę, która straciła w okresie około 6 miesięcy rodziców i zarzekała się, że gorzej być nie może. Mąż i syn zginęli w wypadku.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt sty 01, 2010 17:10 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni , ja jestem bardzo wesołym człowiekiem..i po prostu mam szacunek do pieniędzy,bo znam smak ich braku....
a co do Boga i jego uczni....

oni dawali naukę za darmo!!!!wiec widzę,że nie załapałaś skąd moje nakierowanie na kasę!!!
dlaczego chcesz rozmawiać..... za coś....?? skoro tak nauczasz i kierujesz życiem to mam nadzieję , że jesteś szczęśliwa, masz kasę i w ogóle wszystkie plagi ciebie omijają.!!!
a zapomniałam nic za darmo nie ma u ciebie ,wiec nie uchylisz rąbka tajemnicy swej nauki :roll:
Dziewczyny zadawały konkretne pytana , nie odpowiedziałaś..skąd czerpiesz swą wiedzę i dlaczego sama powołałaś się na nauczyciela??
dajesz takie pokrętne odpowiedzi... :roll:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 01, 2010 17:16 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:dla tych , ktorzy chca opowiedziec swoja historie zycia na nowo.
dla tych , ktorym pod gorke
dla tych ktorzy nie zarabiaja dostatecznie
dla tych , ktorzy chca wyruszyc w podroz zycia
zapraszam na indywidualne spotkania .

mam nadzieję ,że tobie nie jest pod górkę
zarabiasz dostatecznie
wyruszyłąś w podróż życia :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 01, 2010 17:19 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

boni pisze:zeby zmienic zycie ? ja zastanawialam sie czy nie pojechac na spotkanie z hicksami do filadelfii. przeszkoda jest nieznajomosc jezyka. odleglosc i koszty to zadna przeszkoda.

boni ,przecież nie ma przeszkód...,żeby jechać zawsze można z kimś kto go zna.... :)

można to zmienić ....zapraszam na indywidualne korepetycje... :mrgreen:

chcę poinformować o bardzo wyjątkowej książce, na której publikację czekałem z wielką niecierpliwością od wielu miesięcy. Jest to "Proś a będzie Ci dane" Esther i Jerry Hicksów, będącą pierwszą częścią Nauk Abrahama.

Ciekawe obszerne fragmenty tej książki można pobrać z tej strony, do czego szczerze zachęcam.

Hicksowie nie są w Polsce jeszcze bardzo znani (choć jestem pewien, że po publikacji ich książek się to zmieni), jednak w USA od 1988 roku dzielą się Naukami Abrahama dotyczącymi przede wszystkim Prawa Przyciągania. Nauki te miały ogromny wpływ na wiele tysięcy osób. Wyrazy uznania dla nauk Abrahama i książki Proś a Będzie Ci od takich autorytetów jak Neal Donald Walsh, Louise Hay, Dr John Gray, Wayne W. Dyer i inni znaleźć można we fragmencie książki udostępnionym do pobrania.

Osoby które widziały film Sekret być może przypominają sobie sympatyczną kobietę, mówiącą spokojnym głosem na tle kosmosu...to właśnie była Esther Hicks, przekazująca wiedzę od Abrahama. (jednak jej wypowiedzi nie znajdziecie już w książce Sekret - to długa historia).

To właśnie Sekret zainspirował mnie do zainteresowania się Hicksami, posłuchałem wielu nagrań (po angielsku) i obejrzałem wiele filmów z nimi (dostępnych choćby na youtube). Głębia i mądrość przekazów zafascynowała mnie i w pełni zgadzam się z wypowiedzią pewnego nastolatka, który po zadaniu kilku pytań Abrahamowi powiedział: "Na początku nie wierzyłem, że Esther rzeczywiście dokonuje przekazu od Abrahama. Wysłuchałem jednak odpowiedzi, które zostały nagrane na taśmę. Wiem, że Abraham jest rzeczywistością. W wypowiedziach bowiem nie było żadnego osądzania. Żadna osoba nie może być tak mądra, uczciwa i wolna od osądzania"

Przyszła chyba pora, żeby udzielić odpowiedzi na pytanie, które zapewne pojawiło się już wcześniej w głowie: Kim jest Abraham?

Abraham jest duchowym przewodnikiem Esther, z którym nauczyła się ona w pełni komunikować. Podobnie jak w przypadku Plejadian Barbary Marciniak, Abraham nie jest pojedynczą osobą, lecz Świadomością Zbiorową, dlatego Esther mówi o nich zawsze w liczbie mnogiej. Choć wydaje się to niesamowite i niemożliwe, Abraham potrafią przemawiać głosem Esther i na żywo odpowiadać na zadawane pytania. Na początku pierwszym pytającym był mąż Esther - Jerry, jednak obecnie podróżują oni po całym świecie dając możliwość innym ludziom na uzyskanie odpowiedzi od Abrahama.

O czym jest "Proś a będzie Ci dane"> Oddajmy głos wydawcy:

Jest to podręcznik spełniania marzeń i pragnień. Nie jest to jednak książka z gotową receptą - jest to książka dla osób świadomie podążających ścieżką wewnętrznego rozwoju, książka dla osób chcących od życia coś więcej. Jest kluczem do realizacji wszystkich naszych pragnień. Książka, z którą powinniśmy rosnąć wraz z rosnącym, naszym dobrobytem.

Możemy ją przeczytać od deski do deski ale możemy też ją traktować jak doradcę w określonych momentach naszego życia - otwierając na dowolnej stronie otrzymujemy właściwą radę od istoty wyższej - Abrahama.

Kiedy zrozumiesz Prawo Przyciągania już nigdy nie zadziwi Cię to, czego doświadczasz w swoim życiu.

Zatem proś o wszystko, czego potrzebujesz.
Proś świadomie i z radością.
Proś a będzie Ci dane...

Czego sobie i Tobie życzę! Jeszcze raz zachęcam do lektury tej książki - można już ją zamawiać u nas w http://www.CzaryMary.pl, gdzie udostępniliśmy również dwa obszerne fragmenty książki do pobrania. To jedna z tych książek, którą każdy powinien przeczytać, a raczej przestudiować.

Proś a będzie Ci dane, to również doskonała lektura w oczekiwaniu na Plejadian Barbary Marciniak, gdyż Ścieżka Mocy ukaże się w pierwszym tygodniu września. Plejadianie, podobnie jak Abraham uczą, że myśl tworzy rzeczywistość i zachęcają do tworzenia najlepszej z możliwej jej wersji teraźniejszości i przyszłości.
Obrazek

cypisek

Post » Pt sty 01, 2010 17:28 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

Czy p. Esther pisze w książce po czym ma takie odjazdy ? :roll:
www.fundacjafelis.org

Kasia D.

Post » Pt sty 01, 2010 17:56 Re: Prawo Przyciagania- zmien swoje zycie i poczuj MOC

cypisku czy jestes mezczyzna ? bo wiadomosci o e i j hicks sa pisane z puntu widzenia rodzaju meskiego. poza tym sa mocno nieaktualne , bo do przeczytania jest juz 6 pozycji.
IKE

boni

[poprzednia][następna]