Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 11:27 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Szczęsliwego Nowego Roku życzę Wszystkim , aby Nowy Rok był o wiele lepszy od starego ...
Z ostatniej chwili :):):)
Tigra ma dom :1luvu: :1luvu: :1luvu: zamieszkała wczoraj u Sylwi , tam gdzie mieszka czarna Sisi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tigra już się zaaklimatyzowała , już je i czuje się dobrze , dziś idę ja odwiedzić :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt sty 01, 2010 11:33 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Gratulacje dla Tigry :D :ok:
Świetna wiadomość na Nowy Rok :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 01, 2010 12:02 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Justa&Zwierzaki pisze:Szczęsliwego Nowego Roku życzę Wszystkim , aby Nowy Rok był o wiele lepszy od starego ...
Z ostatniej chwili :):):)
Tigra ma dom :1luvu: :1luvu: :1luvu: zamieszkała wczoraj u Sylwi , tam gdzie mieszka czarna Sisi :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tigra już się zaaklimatyzowała , już je i czuje się dobrze , dziś idę ja odwiedzić :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 01, 2010 19:19 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Tigra&Tarunia ( tak miała na imię moja najukochańsza wilczyca [*] ) Maa się super , juz mam jej zdjęcia tylko że ja nie potrafię wstawiać i musimy poczekać na Caragh , ja do niej je wyśle a ona je tu wstawi :)
Jedynie troszke borcia ja jeszcze goni , ale nie ma łapoczynów ani innej nie akceptacji , Tarunia juz je , pije i juz zwiedziła całe mieszkanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jak ja jestem wdzięczna Sylwi że ja przygarnęła :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 01, 2010 23:12 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Hmmm... Ona ma wlasciwie same kocie niezaleznosci. Inni na jej miejscu majac jednego takiego kota juz by sie nie dokacali. A tu niespodzianka! Zgoda z zachowaniem wlasnej indywidualnosci i potrzeb :) Ech, kiciusia... Ciesze sie bardzo :) Zalsugujesz na to wszystko, co najlepsze dla ciebie, wiec tego wszystkiego wlasnie ci zycze :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 01, 2010 23:32 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Caragh wreszcie odespala Sylwestra i potrafi juz w miare myslec :D

Fotka Tigruni
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sty 01, 2010 23:34 Re: Tigra - miziata Seniorka ZNALAZLA SWOJ WYJATKOWY DOMEK!!!!!!

Caragh bardzo dziękuje za wstawienie zdjec Tigruni&Taruni , jaka ona jest szczęśliwa w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 22:50 Re: Tigra - miziata Seniorka ZNALAZLA SWOJ WYJATKOWY DOMEK!!!!!!

viewtopic.php?f=20&t=105754&p=5412177#p5412177

zapraszam na bazarek dla Psotki, koteczki przebywajacej w DT Justa&Zwierzaki. Na pokrycie kosztow zabiegu usuniecia drutu z lapki

Kociara82

Post » Pt kwi 02, 2010 11:21 Re: Tigra - miziata Seniorka ZNALAZLA SWOJ WYJATKOWY DOMEK!!!!!!

Obrazek
Wesołego Alleluja!

Kociara82

Post » Pon cze 28, 2010 12:44 Re: Tigra - miziata Seniorka ZNALAZLA SWOJ WYJATKOWY DOMEK!!!!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Caragh bardzo dziękuje za wstawienie zdjec Tigruni&Taruni , jaka ona jest szczęśliwa w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niestety, szczescie trwalo zaledwie pol roku :cry: Najnowsze wiesci:

Justa&Zwierzaki pisze:Niestety Tigra&Tara niestety nie dogaduje z rezydentami u Sylwi i musimy jej pilnie szukać domu :x
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon cze 28, 2010 12:48 Re: Tigra - miziata Seniorka ZNALAZLA SWOJ WYJATKOWY DOMEK!!!!!!

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Caragh bardzo dziękuje za wstawienie zdjec Tigruni&Taruni , jaka ona jest szczęśliwa w nowym domku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niestety, szczescie trwalo zaledwie pol roku :cry: Najnowsze wiesci:

Justa&Zwierzaki pisze:Niestety Tigra&Tara niestety nie dogaduje z rezydentami u Sylwi i musimy jej pilnie szukać domu :x

Sylwia zrobiła wszystko aby było dobrze , był feliway , była izolacja
Niestety Kluska ( adoptowana odemnie 8 lat temu ) nie może zaakceptować Tigry&Tary , dochodzi do tego że Tigra&Tara boi sie zejść z stołu i tam robi siku :x Ona musi trafic do domu bez zwierząt ....

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 28, 2010 13:02 Re: Tigra - miziata Seniorka WRACA Z ADOPCJI :( DS NA CITO!!!!

:!: :!: :!:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon cze 28, 2010 13:07 Re: Tigra - miziata Seniorka WRACA Z ADOPCJI :( DS NA CITO!!!!

biedna kicia... :roll: coz... jej pancia probowala, robila co mogla... widac, ze sie wszystkie koty stresowaly bardzo. Coz... zdarza sie i tak czasem...
za nowy domek :ok:

Kociara82

Post » Pon cze 28, 2010 22:28 Re: Tigra - miziata Seniorka WRACA Z ADOPCJI :( DS NA CITO!!!!

:roll: :!:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto cze 29, 2010 0:07 Re: Tigra - miziata Seniorka WRACA Z ADOPCJI :( DS NA CITO!!!!

Boje sie że teraz przy tak wielu kociakach Tigra ma bardzo małe saznse na dom , czy moge prosic o jej ogłasznaie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]