devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 16:41 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

jak tam? czy moje podopieczne byłe mają kreacje sylwestrowe ??
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw gru 31, 2009 16:45 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

no właśnie poszukujemy jakiegoś swetra w panterkę żeby z rękawa kubrak wyciąć :wink:, podobno motywy zwierzęce w tym roku królują :mrgreen:
dzisiejsze zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw gru 31, 2009 17:18 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

o tak! zdecydowanie panterka:) tylko jeszcze pamiętaj o falbanie, bo tez modne, wiesz taki design lata 80-'te :D i jeszcze tafta;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw gru 31, 2009 17:20 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

o kurka, to chyba z mojej sukienki studniówkowej bym musiała zrobić-tylko nie wiem czy jej jeszcze mole nie zjadły :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 31, 2009 17:22 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

aa! no i posyp brokatem, ewentualnie tłuczoną bombką ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt sty 01, 2010 9:46 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 01, 2010 10:46 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

super!!! ja myślę że Pati uważa że Gery to taki inny kot jest :lol: taki termoforek przenośny:)
a jak z Yogą sie dogadują??
u mnie Haus nadal na Bazyla fuczy i sieje plaskaczami, ale już sie panna z chłopakami bawić potrafi, choc tak naprawdę do końca nie wiem czy ucieka bo sie bawi czy bo sie boi ;) ją jest trudno rozgryźć...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt sty 01, 2010 11:00 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

z Gerym jest już pełna harmonia i przyjaźń, z Yogą potrzeba jeszcze czasu, tzn. Yoga potrzebuje czasu, jak Pati jest za blisko to Yoga syczy, a że Pati się tym nie przejmuje tylko podbiega do Yogi to zaczyna się warczenie i pacanie łapą, teraz tylko czas i cierpliwość są potrzebne, w końcu to dopiero kilka dni, nie wiem czy się zaprzyjaźnią czy będą się tylko tolerować, zobaczymy co Nowy Rok przyniesie

my się spodziewaliśmy takiej sytuacji, Gery kocha wszystkich więc było wiadomo, że się z Pati dogada, Yoga to indywidualistka, potrzebuje czasu żeby zaakceptować nowe osoby/zwierzęta, ale wcześniej czy później to następuje

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 01, 2010 11:44 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

super:)
a ja dziś zauważyłam że łapki Haus stały sie zdecydowanie bielsze, to brzydkie mocne zażółcenie z którym do mnie przyjechała znika :) jeszcze tylko ją przepiorę i będzie Śnieżynka:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt sty 01, 2010 13:21 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

Pati i Gery :1luvu: :1luvu: Świetnie,ze już taka komitywa :D
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pt sty 01, 2010 14:32 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt sty 01, 2010 19:43 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

Obrazek

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 01, 2010 20:06 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

ach!!!! ruda kita wie gdzie się cyckami wystawiać;) a Maciek tez już zakochany ??
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt sty 01, 2010 20:09 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

już dawno, tylko cały czas powtarza, że mieliśmy mieć drugiego kota, a mamy: psa, kota i devona (czytaj: devon-oddzielny gatunek) :mrgreen:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt sty 01, 2010 20:14 Re: Haus devonka na tymczasie:)pełnych misek w Nowym Roku!!!

:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]