Tosiek -Warszawa -relacja o dalszych losach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 18:51 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

ŁOOOOO,CO JA TU CZYTAM :piwa: :piwa: :piwa:

CONGRATULATIONS :piwa: :piwa: :piwa:

TOSIACZKU - POWODZENIA :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa:

Z wielką przyjemnością odpięłam info,że szuka domku :dance: :dance: :dance:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 29, 2009 21:13 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Hej dziewczyny , jestescie swinki z tym pocieszaniem mnie nastepnym kotkiem :evil: Ledwo sie Toska pozbylam :D
No wiec dzwonilam i mozna powiedziec , ze jest o.k Tosiek zachowuje sie dobrze , daje sie brac na rece , glaskac , je z apetytem ( a czy on kiedy nie je ) bawi sie , przytula sie do swojej mlodej pani - Zuzi .Poznal sie z psem ktory tam mieszka i odwaznie powachal tego pieska po nosie a nawet pokazywal mu swoja łape :-) Mysle ,ze mowil do psa " te pies widzisz jakie mam sztylety , to nie podskakuj "
Natomiast niedobre jest to ,ze mimo diety gerberkowej nadal ma rozwolnienie. Pani zadzwonila do weta i na jego polecenie podaje Toskowi Nifuroksazyd . Przykro mi ,ze to tak wyszlo ...moglam zatrzymac Toska do wyleczenia ale myslalam ,ze to mu bardzo szybko przejdzie ,tak jak poprzednio .No nic , mam nadzieje ,ze Tosiek sie ogarnie zaraz .Domek zdal egzamin z podawania lekow strzykawka do pyska :-)
Nowa Pani Toska mowi ,ze to bardzo mily kot .Cieszy mnie ,ze Tosiulek pokazuje sie z tej lepszej strony :-)

Prosze jutro po poludniu o kciuki za Bianke , ide z nia na konsultacje .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto gru 29, 2009 22:03 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Kciuki za Tośka i kciuki za Biankę.
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 29, 2009 23:15 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Są kciuki już są a teraz wiem dokładniej o jakiej porze będą szczególnie potrzebne :) :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 30, 2009 10:06 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

:ok: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro gru 30, 2009 13:08 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 30, 2009 18:49 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro gru 30, 2009 18:58 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Niestety na temat Bianki nie mam dobrych wiadomosci . W poniedzialek idzie na amputacje palca .Potem bedziemy czekac na wynik bad. histopatologicznego .Sytuacja nie przedstawia sie rozowo .Wybaczcie ale na razie nie bede nic pisac , bo jakos mi strasznie na duszy .Musze pomilczec troche .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Śro gru 30, 2009 19:21 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

przytulam Was mocno!
:cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 30, 2009 22:22 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Przytulamy Was bardzo mocno :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw gru 31, 2009 8:42 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Trzymaj się ...

:(

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Czw gru 31, 2009 14:20 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
oby był lepszy i bezstresowy :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw gru 31, 2009 15:19 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Bardzo Wam dziekuje Kolezanki za slowa otuchy .
W Nowym Roku ja rowniez zycze Wam Optymizmu i Pomyślności , przyda sie nam wszystkim .
Mysle ,ze ten watek mozna powoli zamykac .
Wczoraj Tosiek dzwonil :-) Nudzi sie troche i wymysla rozne psoty.Nudzi sie , bo narazie jest w jednym pomieszczeniu , pies musi oswoic sie z jego zapachem i wogole z nim.Ale juz wypuszczany byl na pokoje i jest o.k . Stopniowo bedzie mial coraz wiecej swobody .
Boje sie zbytniego optymizmu ale tak mi wyglada ,ze Tosiek bardzo zaprzyjaznil sie ze swoja mloda opiekunka - Zuzia i ,ze to bedzie fajna przyjazn .Oby .... W styczniu jade z wizyta odwiedzic Toska i nie omieszkam cos tu skrobnac .
Moze zaloze nowy watek dla Malutkiej i moich psow tylko musze troche ochlonac z tych przykrych wydarzen ...
Moja koteczka Malutka rozkoszuje sie nieobecnoscia Toska ,przynajmniej tak to wyglada :-) Czesto teraz siada mi na kolana i przymyka z luboscia oczy jak ja glaszcze .A ja sobie przypominam jak Tosiek skakal na nia i ja obejmowal łapkami ,co ja tak oburzalo i pękam ze smiechu .
Zaczelam ten rok akcja szukania domu dla porzuconego labradora a koncze akcja szukania domu dla kota , nie wiem czy ja moglabym zyc bez moich zwierzat , bez zwierzat wogole ....
Miłego Sylwestra , Kolezanki :1luvu:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Czw gru 31, 2009 16:51 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

trzymajcie się.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw gru 31, 2009 19:03 Re: Tosiek startuje w poszukiwaniu DOMU! Pojechał...

Życzymy Wszystkim Zdrowego spokojnego i szczęśliwego Nowego Roku :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]