K-ów, Jerry odszedł :-(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 12:07 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

To bardzo ważne, żeby Seldżuk jadł karmę dla kociąt - rozwija się bardzo szybko, jest zagrożony krzywicą.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw gru 31, 2009 12:19 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Cześć. Znikam.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw gru 31, 2009 13:07 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Wszystkim wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw gru 31, 2009 13:11 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

nadal bardzo proszę o kciuki, z Rufinem nie jest wcale dobrze :cry:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 31, 2009 13:12 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Tweety pisze:nadal bardzo proszę o kciuki, z Rufinem nie jest wcale dobrze :cry:

Kciuki mocno zaciskam, a Muszkieterowie zawiązali ogonki na węzełki!!!! Musi być dobrze.

Pablo nadal ma wzdęcia :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 31, 2009 13:13 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

mocno trzymam!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Czw gru 31, 2009 13:16 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Tweety pisze:nadal bardzo proszę o kciuki, z Rufinem nie jest wcale dobrze :cry:

:(
:ok: :ok: :ok:

miszelina pisze:Pablo nadal ma wzdęcia

Próbowałas probiotyku jakiegoś?
Może karma mu nie służy? spróbuj dać mu inną -cokolwiek masz pod ręką. Moje koty ostatnio bardzo źle znoszą zmianę karmy. I mówię tu o dobrych karmach - a jednak ich nie przyswajają...

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 31, 2009 13:21 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Leone, zawieźlibyście Leokoty na szczepienie do dr Szpeyera. Ma szczepionkę z innej serii, mam nadzieję, że dobrą

Tweety

Post » Czw gru 31, 2009 13:38 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Tweety pisze:Leone, zawieźlibyście Leokoty na szczepienie do dr Szpeyera. Ma szczepionkę z innej serii, mam nadzieję, że dobrą

Jasne, nie ma problemu :)
Ale będziemy mogli to zrobić dopiero w przyszłym tygodniu - bo póki co Grześ leży, kwiczy i dusi się od kaszlu :(

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw gru 31, 2009 14:19 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

trzymam bardzo mocno.... mocno mocno mocno!!!!
jak on sie trzyma po operacji?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 31, 2009 14:20 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

Leone pisze:
Tweety pisze:Leone, zawieźlibyście Leokoty na szczepienie do dr Szpeyera. Ma szczepionkę z innej serii, mam nadzieję, że dobrą

Jasne, nie ma problemu :)
Ale będziemy mogli to zrobić dopiero w przyszłym tygodniu - bo póki co Grześ leży, kwiczy i dusi się od kaszlu :(

Grzegorzu, zdrowiej! Juz zjechaliscie do Krk? Przezyliscie Swieta? :)
mam nadzieje ze tak :mrgreen:

Jeszcze 40 minut w pracy i spadam stad. Na zakupy. Gdzie? TESCOOO :twisted: przesladuje mnie ten sklep :twisted: ale musze kupic szampana jeszcze i mam smaka na pierogi.

solangelica

Post » Czw gru 31, 2009 14:55 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

solangelica pisze:

trzymam bardzo mocno.... mocno mocno mocno!!!!
jak on sie trzyma po operacji?

jadę zaraz do niego w odwiedziny. Powinny być już wyniki badań. Rano wymiotował, jest na kroplówkach. Siusia sensownie, przynajmniej tyle

Pomyślności, moi kochani, w Nowym Roku.
Aby było więcej odpowiedzialnych domów, więcej pieniędzy, mniej kotów chorych, umierających, dręczonych

Mam nadzieję, że będziecie się dobrze bawili i nie będzie konieczności wspólnej imprezy w KV na Sanockiej

Tweety

Post » Czw gru 31, 2009 15:29 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

solangelica pisze:Grzegorzu, zdrowiej! Juz zjechaliscie do Krk? Przezyliscie Swieta? :)
mam nadzieje ze tak :mrgreen:

ano, zjechaliśmy :) spędziłam wczoraj 11 godzin w pociągu, z Niemcami i ich boomboxem :D :dance:

wszystkim wszystkiego, co najlepsze! ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Czw gru 31, 2009 22:18 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM NADCHODZĄCYM 2010 ROKU.

PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWIA DLA DWU- I CZWORO- NOŻNYCH.
DUŻO PIENIĘDZY SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ NAWET TYCH CO WYDAJĄ SIĘ NIE DO SPEŁNIENIA

DOSIEGO ROKU !!!! :piwa: :kotek: :kotek: :kotek:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw gru 31, 2009 22:24 Re: K-ów,karma specific cat kidney support-jakieś doświadczenia?

ZNad kieiszkow z ajerkoniakiem pozdrawiamy serdecznie :)
Niech ten Nowy Rok bedzie pelen radosci dla Was wszystkich :1luvu:

solangelica

[poprzednia][następna]