Jola_K pisze:joshua_ada pisze:BTW: Bożena - z tego co wyczytałam w wątku - nie dość, że zgodziła się na wizytę kontrolną, to jeszcze się o nią domagała. Dlaczego tak trudno to zorganizować? (i nie chodzi tu chyba tylko o okres świąteczny? To trwa od ok. 2 tygodni, jakoś wtedy padła deklaracja Bożeny)![]()
a pomozesz?
w stosunku do naszej odleglosci masz "rzut beretem" do Bozeny
szukamy wlasnie osob z warszawy do tej wizyty
- Kogokolwiek z Warszawy? Czyli rozumiem, Jola_K, że nie znając mnie zaufałabyś mojej opinii na temat Bożeny i oczywiście nie byłoby zarzutów, że - a nóż widelec - znam Bożenę i nie jestem obiektywna? I że ze wszystkich osób z forum z W-wy m.in. ja mam u Ciebie jakiś szczególny kredyt zaufania? Super. Wezmę to pod uwagę na przyszłość.

- Łatwo jest mówić to teraz kiedy jest po sprawie. Teraz to tylko słowa, słowa, słowa...

- Na wątku wcześniej nie prosiłyście wprost o nikogo, nie zakładałyście wątku z prośbą o wizytę u Bożeny - a taka pratkyka na forum jakoś do tej pory się sprawdza. Chyba raczej wszystko działo się w PW i kręgu osób dopuszczonych. Nic dziwnego, że zaglądający tu sądzili - chyba mylnie z resztą -, że pracujecie nad tym, by ktoś Bożenę odwiedził. A ja nie jestem uczniem, który bez pytania podnosi palce i krzyczy "Ja! Ja! Teraz weźcie mnie!". I proszę mi o to zarzutów nie stawiać.
- Nie dogadałyście się z Bożeną, ale teraz piszesz, że to wina zupełnie innych osób, nie Wasza i nie Bożeny, tylko np. moja i osób z forum z W-wy, czyli osób trzecich i różnych czynników zewnętrznych. To m.in. przeze mnie Lolek nie znalazł się w nowym DT, tak? Wybacz Jola_K, ale ja na takie "odwracanie kota ogonem" nie dam się nabrać!!!
Po przeczytaniu wątku, śmiem sobie w swej głowie zakładać, że szukanie dt dla Lolka 1. wcale nie jest pilne; 2. nie wiadomo, czy w ogóle. Może zamiast stwarzać iluzję, napisz, że Lolek zostanie u Ciebie i że taka sytuacja była zakładana od początku. To oczywiście moje osobiste, indywidualne, subiektywne zdanie. Ale po takiej "akcji" niestety "tłum" DT dobijających się do Lolka znacznie się skurzczy! To także zostało wzięte pod uwagę?
Dopuszczam w swej naiwności i pewnym uczuciu, które wzbudza u ludzi Lolek - wiarę, że to wszystko dla dobra Lolka, i że jest on teraz w DT najlepszym z możliwych pod każdym względem.
No to trzymaj się Loleczku

ps: dla jasności: nie znam Bożeny. Nie bronię JEJ personalnie. Natomiast "akcję" uważam zupełny brak pokory i szacunku dla siebie nawzajem oraz niektórych osób tu zaglądających.