O radości z kociej kupy nie piszę, bo to przecież ludzka rzecz!!! Nieraz człowiek prawie toast za kocią kupę chciał wznieść

Kaziu

I nie nerwuj nam więcej Agi, dobra?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Tak sobie myślę, że wy zamiast spać po nocy, coby na sylwestra się pięknie prezentować natrzaskałyscie od godziny 23 aż 5 stron nowego wąta
joshua_ada pisze:AgaPap pisze:Tak sobie myślę, że wy zamiast spać po nocy, coby na sylwestra się pięknie prezentować natrzaskałyscie od godziny 23 aż 5 stron nowego wąta
Może to trening?
Anja pisze:joshua_ada pisze:AgaPap pisze:Tak sobie myślę, że wy zamiast spać po nocy, coby na sylwestra się pięknie prezentować natrzaskałyscie od godziny 23 aż 5 stron nowego wąta
Może to trening?
po takiej nocy bez malowania wychodzą zajebiste smoked eyes![]()
więc jest to jakaś inwestycja w urodę, jakby nie patrzeć
AgaPap pisze:Anja pisze:joshua_ada pisze:
Może to trening?
po takiej nocy bez malowania wychodzą zajebiste smoked eyes![]()
więc jest to jakaś inwestycja w urodę, jakby nie patrzeć
Ale jak organizm nie dospany to potem dwa głębsze i odjedzie się nawet nie wiadomo kiedy
moś pisze:Acha, zapomnialam zyczyc udanego Sylwestra i szczesliwego nowego roku oraz wkleic kiczowaty obrazek![]()
AgaPap pisze:Ale jak organizm nie dospany to potem dwa głębsze i odjedzie się nawet nie wiadomo kiedy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości