Zamykamy wątek i mówimy do widzenia :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 21:57 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

:D :D :D :D - jest coraz lepiej :D :D :D Lilo sama do mnie przyszła i poprosiła o miziaki :D :D :D :D Przez pół godziny siedziała mi na kolanach i mruczała :wink: Ale jak zadzwoniłam do Lilithian, żeby posłuchała jak Lilo mruczy kicia zwiała :roll: I zbunkrowała się :?
Aluś za nią poleciał :lol: :lol: Może się dogadają i wrócą razem :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto gru 29, 2009 23:37 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Super wieści :D A jak samopoczucie Kikuni?
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Śro gru 30, 2009 0:10 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Aniu - dziękuję za odkopanie wątku :wink:

Kikunia coraz bardziej mnie zadziwia - jak najbardziej pozytywnie :D Wczoraj - po nocy - odstawiła zabawianko jak młody kociak 8O Piłeczka była grana :lol: A młodzież siedziała i siem patrzyła zadziwiona :kotek: Na szczęście ma cierpliwego "dolnego" sąsiada :lol:

Lilo coraz lepiej sobie radzi - zarówno ze mną, jak i futrami :mrgreen:

Także same postępy u nas :wink:

Aleksandra59

Post » Śro gru 30, 2009 0:17 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Lilo uwielbia się bawić :)
Keks za nią tęskni i demoluje dom z nudów... :roll:

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Śro gru 30, 2009 0:35 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Moja Fretka(typ urody Kiki dla niewtajemniczonych) też mnie zadziwia, mimo, że prawie ślepa, powłuczy nogą i ogólnie w nienajlepszej kondycji, jako pierwsza i do tej pory jedyna :twisted: wdrapała się do połowy choinki, poza tym poluje na plastikowe pieski synka i z wielką dumą i głośnym miauczeniem przynosi mi z pokoju dzieci rzeczone zdobycze pod komputer (gdzie najczęściej siedzę :oops: ). A plastikowych kotków córki nie rusza 8O .
Buzi dla Oli i stada.
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Śro gru 30, 2009 0:38 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Lilithian pisze:Lilo uwielbia się bawić :)
Keks za nią tęskni i demoluje dom z nudów... :roll:

Lilo jak na razie nie wykazuje uwielbienia do zabawy :? Pobawi się troszeczkę, ale zwiewa jak towarzystwo kocie chce się włączyć do zabawy :mrgreen: Tak samo jest z mizianiem - tak bardziej na zasadzie, chciałabym ale boję się 8) Traktorek włącza bardzo szybko, ale równie szybko Lilo zmyka :wink:
Ale pracujemy, pracujemy ............ 8)

Mam nadzieję, że Keksowa demolka nie jest zbyt uciążliwa 8)

Aleksandra59

Post » Śro gru 30, 2009 0:46 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

planujemy by keks został z nami na stałe więc musimy się przyzwyczaić. może wreszcie nauczę się sprzątać na bierząco i nie zostawiać drobiazgów na wierzchu ;)
Lilo mogłaby mieć na drugie "chciałabym ale się boję" :lol:

Lilithian

Od: Sob lut 10, 2007 22:35

Post » Śro gru 30, 2009 20:12 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Lilithian pisze:planujemy by keks został z nami na stałe więc musimy się przyzwyczaić. może wreszcie nauczę się sprzątać na bierząco i nie zostawiać drobiazgów na wierzchu ;)
Lilo mogłaby mieć na drugie "chciałabym ale się boję" :lol:

Coraz bardziej przychylam się do drugiego imienia Lilo :?

Może być tak, że jutro zabieram wszystkie futra i wybywam z domu do niedzieli :roll: Oczywiście laptop - tak jak futra jedzie ze mną :mrgreen: Ale z racji sylwestrowych atrakcji mogę nie mieć czasu na wizytowanie wąta 8)

Zatem wszystkim sympatykom moich i nie-moich kotów życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU - coby nadchodzący był lepszy, od tego który odchodzi :ok: I żeby futerka zdrowe były
Obrazek

A na Sylwestra - szampańskiej zabawy Obrazek Obrazek

A w Nowy Rok z rana - zero kaca Obrazek Obrazek Obrazek

Aleksandra59

Post » Śro gru 30, 2009 20:19 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

fajnie by było jakbyś jeszcze telefon włączyła :P
no i dobrej zabawy Oleńko, wypocznij choć trochę :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro gru 30, 2009 20:42 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

xandra pisze:fajnie by było jakbyś jeszcze telefon włączyła :P
no i dobrej zabawy Oleńko, wypocznij choć trochę :ok:

Przepraszam, ale PRACA też chce mieć ze mną kontakt :twisted: Ja z pracą raczej NIE :twisted: Telefon jest prywatny, nie służbowy - i dlatego wyłączony :mrgreen: PRZEPRASZAM :kotek:

Aleksandra59

Post » Śro gru 30, 2009 20:47 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

OK :D rozumiem
piszę na pw ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro gru 30, 2009 21:15 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

Odebrane - odpowiedziane 8) :mrgreen:

Aleksandra59

Post » Śro gru 30, 2009 21:16 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

A ja powzięłam poważne noworoczne postanowienie. :roll:

Szczegóły na pw.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 30, 2009 21:25 Re: Reaktywacja wątku, Lilo już u nas w DT - jest troszkę lepiej

villemo5 pisze:A ja powzięłam poważne noworoczne postanowienie. :roll:

Szczegóły na pw.

Baaaardzo się cieszymy z każdego noworocznego postanowienia :kotek: :ok:

Aleksandra59

Post » Sob sty 02, 2010 0:46 Re: Reaktywacja wątku - jesteśmy zasypani śniegiem totalnie :(

Witam w nowym roku - niestety laptop został zalany :twisted: i źle działa :mrgreen:
dużych literek brak - tak w tekście :mrgreen:
I na dodatek jestem daleko od domku - a śniegu strasznie dużo :twisted: nie wiem jak wrócę do domeczku razem z futrami :roll:
]le gbeneraqlnie to OK 8) Idę dalej siem bqawić 8)

Aleksandra59

[poprzednia][następna]