Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 12, 2009 9:12 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

:( smutno
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Sob gru 12, 2009 23:50 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

no i mnie sie smutno zrobiło-Kocie nie chorowac kurka :evil:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :ok:
A mój dzikus Ruben dalej sie nie daje głaskac :evil: Taki uparty 8O ale gada do mnie juz i nie ucieka w popłochu, a 'wlepia "sie we mnie tymi skośnymi slepkami :love: I juz go w spokoju zostawiam.Ale jak siedze przy kompie wieczorem, to czuje pod nogami jego puchate futerko, bo to jedyny taki puchacz w domku...Wyglada zdrowo-no skoro mój maz go przedwczoraj nie poznał, to chyba bardzo wyładniał.... :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 1:51 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

no to ja cos dopisze-wczoraj mój Ruben zrobił ogromny postep-głaskałam go z 10 monut..jest taki mieciusi,ze tylko go tarmosic.Chodzi juz za mna i widac,ze szuka kontaktu, boi sie jeszcze za bardzo "nadskakiwac',ale nie warczy juz na mnie kiedy reke do niego wyciagam.No i nie uciekł,kiedy go gładziłam po łebku wczoraj :P Kocurek jest sliczniutki,zdrowy...niebawem zostanie zaszczepiony(nie chce go na siłe do kontenerka wsadzac)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 23, 2009 19:29 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

a to jeden z Groszków - dziś szczęsliwy mieszka z Bożenką w Wiśniewie :1luvu:
przedstawiam Wam kochani Jaśnie Pan Ruben z Wiśniewa:
Obrazek
Obrazek

prawda jaki jestem śliczny? :twisted:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro gru 23, 2009 21:20 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

:1luvu: jaki piękny puchacz
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Śro gru 23, 2009 21:21 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Spokojnych swiąt Groszkom
i tym , dzięki którym Groszki dostały szanse na lepsze życie :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro gru 23, 2009 21:38 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Granula pisze::1luvu: jaki piękny puchacz

a mieciuśki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jeszcze płochliwy...jak go kiedys wyczesze to dopiero bedzie puchaty 8O
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 26, 2009 22:55 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Drogie Ciocie :ok: za mojego tez Groszka -Rubena-pragne wszystkim tu obecnym oznajmic, ze mój rudy dzikus stał sie od dzisiaj kotem nakolankowym-sam za mna juz gania domagajac sie natychmiastowego miziania.Rodzinka w szoku 8O -oczywiscie innych ignoruje...Na dowód tego,ze stał sie miziadłem jutro wstawie fotki,ale jeszcze nie jak siedzi na kolankach, bo uciekł jak córka weszła z aparatem.Mam nadzieje,ze od dzisiejszego dnia juz tylko miział sie bedzie... :1luvu: :1luvu: :1luvu: To piekne zwierze, małe wzrostem,ale przesliczny :love:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 0:50 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Przepraszam Bożeno ale robię ogłoszenia i nie ma mnie na portalach mimo że jestem zalogowany, dlatego dopiero teraz wstawiam.

http://img192.imageshack.us/img192/7106/ruben1.jpg
Mru..tak mi dobrze, tak mi rób...Ruben przełamał się-sam już wchodzi na kolanka...a mówili ,że jest dzikus ...

http://img686.imageshack.us/img686/7691/ruben2.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/2110/ruben3.jpg

Za duze zdjecia zostaly zamienione na linki. K
Nieważne kim jesteś. Ważne jak chcesz pomóc.

Cajus JB

Od: Śro wrz 23, 2009 2:51

Post » Śro gru 30, 2009 13:26 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Boźka Ty to farciora do tych pięknot :ryk:
"Rudy Pan na Wiśniewie" :roll:

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro gru 30, 2009 18:14 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Bożena ale masz pieknego rudzielca. Podeslę Ci zdjęcie mojego :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro gru 30, 2009 23:43 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Rakea pisze:Boźka Ty to farciora do tych pięknot :ryk:
"Rudy Pan na Wiśniewie" :roll:

JEST JEDYNYM rudusiem u mnie,no i Pan wielmozny :twisted: trzeba go najpierw zagadac, poczekac az po swojemu pogada, zaprosic na kolanka i dopiero wtedy "gadajac"ładuje sie na tłusciusie kolanka pani...Jak zaczełam go maltretowac czesaniem wycieraniem noska to sie troszke rozgilał...wet podjedzie do mojego domku moze jutro naweT(NIC ZŁEGO, TAKI NALOCIK doktorski..ciezko z cała banda jechac-lepiej jak wet do nas zjezdza kontrolnie :lol: Dziekuje za miłe komentarze rudusia, bo jest pieknus nieprzecietny...mam szczescie do pieknotek z odzysku :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 1:06 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

BOZENAZWISNIEWA - jak czytam twoje posty to mi się łezka w oku kręci, bo przypomina mi się mój Frędzel - był taki sam zarówno z wyglądu jak i zachowania
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Post » Nie sty 03, 2010 1:27 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

Granula pisze:BOZENAZWISNIEWA - jak czytam twoje posty to mi się łezka w oku kręci, bo przypomina mi się mój Frędzel - był taki sam zarówno z wyglądu jak i zachowania

no to jeszcze rewelke na dobranoc powiem-jak wet reke przyblizył do mnie(jak Rubenka trzymałam)to mój macho takie zebiska wystawił,ze wet sie wycofał,Błysk w oku i :love: :love: :love: do mnie robił Ruben jak go uspokoiłam-dał sie zbadac i doopsko kujnac...jeszcze kilka dni poobserwujemy i dopiero szczepienie :( Wet oczu nie mógł od kocurka oderwac, i nadziwic,ze takiego lwa obrońce mam :lol: Jak wszyscy wybuchneli smiechem na widok walecznego Rubena to sie strasznie wkurzył i po kłujnieciu nawiewke do sypialni zrobił..teraz chrapie,na swoim kocyku za wiklinowym koszyczkiem :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 18:36 Re: Kilkanaście kotów (długowłose). GROSZKI

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Granula pisze:BOZENAZWISNIEWA - jak czytam twoje posty to mi się łezka w oku kręci, bo przypomina mi się mój Frędzel - był taki sam zarówno z wyglądu jak i zachowania

no to jeszcze rewelke na dobranoc powiem-jak wet reke przyblizył do mnie(jak Rubenka trzymałam)to mój macho takie zebiska wystawił,ze wet sie wycofał,Błysk w oku i :love: :love: :love: do mnie robił Ruben jak go uspokoiłam-dał sie zbadac i doopsko kujnac...jeszcze kilka dni poobserwujemy i dopiero szczepienie :( Wet oczu nie mógł od kocurka oderwac, i nadziwic,ze takiego lwa obrońce mam :lol: Jak wszyscy wybuchneli smiechem na widok walecznego Rubena to sie strasznie wkurzył i po kłujnieciu nawiewke do sypialni zrobił..teraz chrapie,na swoim kocyku za wiklinowym koszyczkiem :twisted:

jednym słowem słodziak :1luvu:
Obrazek Obrazek

Granula

[poprzednia][następna]