ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 17:29 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

ale może ma latynoski temperament :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon gru 28, 2009 17:42 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Tego nie wiem, a sprawdzać nie będę, bo mnie Pomponmama skróci o głowę. Już bez tego jestem wzrostu siedzącego psa. Nie zaryzykuję.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon gru 28, 2009 19:24 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

czesc Pompony :mrgreen:
wpadłam spytac jak tam nastroje?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto gru 29, 2009 7:19 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Babajago :ryk:
Ten wzrost siedzącego psa to jakby o mnie też :ryk:
Nie znałam :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto gru 29, 2009 20:36 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Cześć dziewczyny. Walczę z tekstami o sex shopach. :? Już mi się normalnie słabo robi na myśl o wibratorach, pompkach do penisa i zatyczkach analnych :roll: Dostałam zlecenie na 180 tekstów - jeszcze 60 muszę napisać :crying: ja sie pochlastam. W dodatku ja tu na tkie inspirujące tematy piszę, a Jaśka nie ma :evil:
Jasiek z latino ma tyle wspólnego, że przez kilka lat podobno tańczył w formacji tańce latynoamerykańskie 8) No przyznaję że niezły jest w te klocki. A z urody to tak jak babajaga pisze: błękitnooki blondynek. :D Pomyśleć, że zawsze chciałam czarnego :roll: Jakkolwiek... chyba bym go jednak nie zamieniła na inny kolor - tak mi się coś gust zmienił jakby?... 8O

Jesli chodzi o koty, to Pompon sie zrobił taki miziak i gaduła, że w życiu się nie spodziewałam, że ten nieufny kot tak się będzie zachowywał 8O Takie baranki jak strzelka, to nawet Pimpek nie umiał. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto gru 29, 2009 21:03 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

widzisz pomponmamo z wyglądu anioł, a jak co do czego dojdzie to latynoski szatan :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 30, 2009 15:02 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

A gdzie tam anioł :lol: On jest szatan i z wyglądu i jak co do czego... Dusze zdaje sie mi gwizdnął - cholera :? Wszędzie szukałam i nie moge jej znaleźć 8O Serce zresztą też. Dobrze, że inne części ciała mam na miejscu :wink:
A co robicie na sylwestra? Bi ja niestety siedze w domu i pisze te teksty - musze je skonczyc na 2 stycznia :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 30, 2009 15:35 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

To ja cię duchowo wesprę z zewnątrz. Uporałam się ze swoją robotą przed świętami i czuję się z tym cudownie. Do tego stopnia czuję sie cudownie, że ucichły mi wszelkie dolegliwości, w związku z którymi nieługo mam wizytę u pana co rurą zagląda do człowieka od tyłu (uprzedzam pytania, nie jest to bohater Pomponmamowych tekstów o korkach). Czy stres może powodować fizyczne dolegliwości? 8O
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro gru 30, 2009 15:55 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Jasne że stres może nasilać objawy, ale raczej nie jest przyczyną. Będziesz musiała że tak powiem oddać się analnie, nie ma innej opcji. Ja z kolei wybieram się do pana co zagląda do człowieka od przodu, ale dołem :? Już się dwa miesiące wybieram i wybrać się nie mogę, a muszę sobie przegląd zrobić koniecznie, bo nie czuję się najlepiej. :? Zazdroszczę ci Babajago, że już się z robotą uporałaś - ja będę pisać jeszcze nawet w sylwestra, bo inaczej nie zdążę - nie ma szans. No, ale z tego fajna kasa wpadnie, taka że mało kto w parę dni tyle zarobi, ławostół mój piękny wymarzony i wypasiony zapłacę, i jeszcze sporo zostanie, więc nie narzekam :D Jak bym cały czas takie zlecenia miała, to bym pracować nie musiała, tylko dwa takie zlecenia miesięcznie (jakieś 10 dni pracy) i starczy. Niestety takich zlecenia są na tyle nieregularne, że nie moge na nich oprzeć swojego i Zuzi bytu. Jakoś dam rade. Jutro muszę jeszcze jechać do pracy i inwentaryzację machnąć, więc pewnie nockę zarwę, żeby teksty dogonić, ale nic to - odpocznę później
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 30, 2009 16:09 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Starczy to jest uwiąd proszę pomponmamy :mrgreen:
Może też przyda Ci się w tych tekstach takie cóś, że każdy facet, który był za kratami nigdy nie powie "posuń się" zawsze "przesuń" :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro gru 30, 2009 16:26 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Kochana na temat uwiądu to ja już przeczytałam chyba wszystko :mrgreen: Z satysfakcja stwierdzam natomiast, że nie mam żadnych doświadczeń a propos posuwania, czy też przesuwania facetów za kratkami - wierzę, że ty też znasz temat nie z autopsji, tylko na przykład z literatury... 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 30, 2009 16:40 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Od kogoś, kto tam był :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro gru 30, 2009 16:53 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

stres powoduje fizyczne dolegliwości, mi na ten przykład popsuł żołądek.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Śro gru 30, 2009 17:01 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

agul-la pisze:stres powoduje fizyczne dolegliwości, mi na ten przykład popsuł żołądek.

No pacz! 8O A ja myślałam, że chlałaś... :wink:
Pewnie, że stres powoduje dolegliwości. Jak masz np. skłonność do produkcji kamieni żółciowych, to ci produkcję przyspieszy. Ważne - że się już lepiej czujesz Babajago ulubiona :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro gru 30, 2009 18:42 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Lepiej, ale za to pluje sobie w brodę, bo sobie kupiłam za dużą sukienkę do ślubu. Durna ja. Teraz szukam kogoś kto mi ją "zwązi" bo ona się ma na cyckach trzymac i jak jej nie "zwążę" to będzie wtopa roku przy pierwszym wydechu :mrgreen:
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]