cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 8:42 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Kurcze, ja w tym biegła nie jestem, ale uważam, że pomysł zarówno z wizytówkami jak i z cegiełkami jest dobry. Bardzo fajny.
Moim zdaniem projekt też jest super, zresztą w trakcie też można go jakoś zmieniać, ale mi się podoba :ok:
A w jaki sposób moglibyśmy rozprowadzać i sprzedawać te cegiełki? Na allegro chyba możemy, umieścić na stronie kotyliona, Dzień Kota też jest dobrym pomysłem.
Ilość.......kurcze o tym zupełnie nie mam pojęcia :roll:
Dziewczyny - co Wy sądzicie?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 30, 2009 8:51 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

zastanawiałam się czy w lecznicy u CC dałoby się? Nawet technicznie nie wiem czy to możliwe - no bo to dodatkowa robota...
a może też w markecie zool. by się dało? Mirku jak myślisz?

czy na wystawie kotów jesienią kotylion się wystawia? I na tych dniach kota? Bo jak nie - to trzeba by to zorganizować, nie wiem jak :roll:. Ale na pewno nie można tak po prostu chodzić i sprzedawać. W tamtym roku był w GŁ, były stoiska sklepów. trzeba by takie pewnie zrobić, dostać zgodę itp. Albo podłączyć się pod stanowisko marketu jeżeli się zgodzi :oops:, pamiętam, że w tamtym roku był.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro gru 30, 2009 9:29 Re: cegiełki Łódź - działamy?

www.marketzoologiczny.pl pisze:
rybcie pisze:to tak sobie jeszcze myślę, że może ktoś zgodziłby się zasponsorować akcję, to w końcu dla firmy suma naprawdę symboliczna, a reklama jest. Myślałam o markecie zoologicznym, bo to taki łódzki sklep... ew. jakaś lecznica (tylko spośród polecanych) itp. Trzeba by zapytać. No i wtedy logo na cegiełce umieścić.

Jak by co to jestem za, proszę o konkrety

Mirek

Kotylion sam jest w stanie sobie sfinansować wydruk cegiełek i wizytówek, więc nie skorzystamy.

rybcie pisze:zastanawiałam się czy w lecznicy u CC dałoby się? Nawet technicznie nie wiem czy to możliwe - no bo to dodatkowa robota...
a może też w markecie zool. by się dało? Mirku jak myślisz?

czy na wystawie kotów jesienią kotylion się wystawia? I na tych dniach kota? Bo jak nie - to trzeba by to zorganizować, nie wiem jak :roll:. Ale na pewno nie można tak po prostu chodzić i sprzedawać. W tamtym roku był w GŁ, były stoiska sklepów. trzeba by takie pewnie zrobić, dostać zgodę itp. Albo podłączyć się pod stanowisko marketu jeżeli się zgodzi :oops:, pamiętam, że w tamtym roku był.

kotylion się nie wystawia, bo od jakiegos czasu nie możemy się zebrać by się porządnie zorganizować w tym temacie. Jeśli zbierze się kilka osób z zapedami organizacyjnymi to ja jestem za :)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro gru 30, 2009 10:17 Re: cegiełki Łódź - działamy?

Magija pisze:
www.marketzoologiczny.pl pisze:
rybcie pisze:to tak sobie jeszcze myślę, że może ktoś zgodziłby się zasponsorować akcję, to w końcu dla firmy suma naprawdę symboliczna, a reklama jest. Myślałam o markecie zoologicznym, bo to taki łódzki sklep... ew. jakaś lecznica (tylko spośród polecanych) itp. Trzeba by zapytać. No i wtedy logo na cegiełce umieścić.

Jak by co to jestem za, proszę o konkrety

Mirek

Kotylion sam jest w stanie sobie sfinansować wydruk cegiełek i wizytówek, więc nie skorzystamy.

OK.
Panie Mirku, jednak zorganizujemy się sami. Dziękujemy zatem za chęć współpracy i odzew.

Magija pisze:kotylion się nie wystawia, bo od jakiegos czasu nie możemy się zebrać by się porządnie zorganizować w tym temacie. Jeśli zbierze się kilka osób z zapedami organizacyjnymi to ja jestem za :)

a ktoś wie gdzie w w tym roku będzie obchodzony dzień kota? Może jako organizacja non-profit nie będziemy musieli płacić za stanowisko.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 30, 2009 10:39 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

na pewno za stanowisko płacić nie musimy, Cat Club nigdy nie pobierał opłat od organizacji
Obrazek

Magija

Post » Śro gru 30, 2009 10:46 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Jak by co to ja jestem gotów pomóc w pokryciu kosztów wydruku
na dniach kota się wystawiamy, więc również moglibyśmy użyczyć miejsca na swoim stoisku na dniach kota.

Możemy wizytówki z 1% dokładać do paczek

Pozdrawiam Mirek

www.marketzoologiczny.pl

Od: Śro kwi 12, 2006 14:40

Post » Śro gru 30, 2009 10:53 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Mirek ale co Ty tak nagle kotylionowo?
Obrazek

Magija

Post » Śro gru 30, 2009 11:07 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Club Cat to przy wystawie kotów, tak? A dni kota ja k teraz googlałam, to GŁ, tam chyba trzeba by z władzami rozmawiać, prawda? Ja mam blisko, mogę, może ktoś by mi z kotyliona towarzyszył? Pewnie po rozmowie jakieś pismo trzeba by napisać.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 30, 2009 13:27 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Organizacyjnie nie pomogę bo nie mam pojęcia co i jak, ale tak jak już pisałam, jeśli będzie potrzebna pomoc graficzna to nie ma problemu.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro gru 30, 2009 13:31 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

dzięki gosiaa :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro gru 30, 2009 14:05 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

tutaj też umieszczę kotylion kotyliona,
tak do wydrukowania na domowej drukarce:
http://img22.imageshack.us/img22/628/kotylion.pdf
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw gru 31, 2009 10:23 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Ruru Droga, czy zechciałabyś mi przesłać na PW link do Twoich kotylionowych wizytówek (albo plik), bo z tego umieszczonego w wątku nie udaje mi się skorzystać (nie chce się otworzyć):oops: Chciałabym go podesłać Dużej Liski. Ona pracuje w jednym z łódzkich Urzędów Skarbowych i obiecała wręczać namiary na Kotylion, wszystkim, którzy pragną przekazać 1% podatku potrzebującym zwierzętom. Dobrze by było gdyby miała "gotowca" do wydruków.
Niestety, jak wiesz, jestem strasznym gamoniem komputerowym :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 31, 2009 10:33 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Asiu, super pomysł z tym US
Tatianko, trzeba by tylko konto do 1% wrzucic na te wizytówki, jak myślisz?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw gru 31, 2009 10:44 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

chyba nawet nie konto tylko nazwę i KRS się wpisuje, ale konto jakby ktoś chciał coś dorzucić - też się przyda.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw gru 31, 2009 10:57 Re: cegiełki i wizytówki kotyliona Łódź - działamy?

Chodziło mi o to coś do 1% :oops:
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]