KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 9:13 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

montes pisze:Wydaje mi się, że należałoby dokumentować takie przypadki :(

Dziewczyny może komuś udałoby się jechać do Radomska przed niedzielą - wtedy udałoby się 3 kociaki zabrać.

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :mrgreen:

rozmawiałam z TŻ, bo ja nie prowadzę..., tylko sobota wchodzi w grę... może przy okazji te zdjęcia?? i zabrałabym fanty na bazarki od duszki :1luvu: mam duży transporter! na luzie zmieszczą się 3 kociaki.

andzelika, co o tym myślisz?

bardzo mi żal tej malutkiej... :( czy ktoś mógł to zauważyć wczesniej :?: schronisko to.... :evil: :evil:
andzelika znów ratujesz kocią biedę przed śmiercią.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro gru 30, 2009 10:24 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Napisałam już do tej dziewczyny co che kocią dziewczynkę do soboty 8)

Dziewczyny mam nadzieję, że się uda - ja panikara pewnie będę umierać od piątku :strach:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro gru 30, 2009 10:26 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

montes pisze:Napisałam już do tej dziewczyny co che kocią dziewczynkę do soboty 8)

Dziewczyny mam nadzieję, że się uda - ja panikara pewnie będę umierać od piątku :strach:

a dwa pozostałe????
montes, ja też będę przeżywać, a właściwie juz to robię... żeby sie udalo....
fajnie, że \tobie się udało znaleźć te domki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

montes z andzeliką uzgodnione to jest? które to koteczki?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 10:39 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Jak znalazłby się dom tymczasowy dla 1 kociaka to zabrałabym dwa pingwiny i dwa sreberka a jesli nie to dwa sreberka i pingwina ( nie wiem czy dziewczynę czy chłopaka)

Z Andżeliką bardzo sympatyczną rozmowę odbyłam wczoraj - o transporcie jeszcze nie wie i o ewentualnym tymczasie też, ale jak już będzie ciut więcej informacji to będę e-mailować :P

Najlepiej gdyby było tak :D
ObrazekClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch
Obrazek

montes

Post » Śro gru 30, 2009 10:50 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

a czy na wątku Kory, nie ma tych info o płci? i który kotek który? zaraz sprawdzę...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 10:52 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

no chyba dziewczyna jest jedna - bura ocelotka, bo o pozostałych andzelika pisze kociaki.... 8O

:oops: za duże zapotrzebowanie na dziewczyny... ale bądźmy dobrej myśli :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 14:19 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

dziewczyny ja jadę po Balbinę w sobotę 2.01 raczej rano , Katowice - Radomsko - Katowice
Jesli na tej trasie w tym dniu byłoby coś do zabrania, odebrania itp to służę bagażnikiem kombi + jedno miejsce ludzkie :mrgreen:
transporterek mam tylko jeden dla Balbiloony
ka_towiczanka

Post » Śro gru 30, 2009 15:17 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

ka_towiczanka pisze:dziewczyny ja jadę po Balbinę w sobotę 2.01 raczej rano , Katowice - Radomsko - Katowice
Jesli na tej trasie w tym dniu byłoby coś do zabrania, odebrania itp to służę bagażnikiem kombi + jedno miejsce ludzkie :mrgreen:
transporterek mam tylko jeden dla Balbiloony

hej, widziałam cos na wątku transportowym... sprawdź, może nie bedzie przebiegu pustego w jedną stronę.. ja też popatrzę... mój jest nieaktualny, chyba zapomnieli usunąc :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 19:46 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Jeśli jest czarna dziewczynka - widzę na zdjęciu takie malutkie - to zabieramy, 2 srebrne mają dom i 2 pingwiny - mam nadzieję, że dt jakiś się znajdzie :oops:

Dziś cały dzień rozmawiam, dzwonię, kombinuje, e-mailuje - tak spędza się wolny dzień Obrazek
Hanulka zadeklarowała transport - 3 domki mam umówione na sobotę, a jakby był jakiś problem tymczas ekspresowy kilku dniowy dla jednego dwóch też. Haneczka porobi zdjęcia na miejscu a ja maznę szybkie ogłoszenie coby w sobotę wieczorem net zarzucić :mrgreen: Taki mam plan :wink: Andżelika co Ty na to ?

Obiad, pranie, prasowanie,zakupy i przygotowywanie jedzenia na jutro - zrobiło się prawie samo :wink:
Obrazek

montes

Post » Śro gru 30, 2009 20:43 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

no to ja na wszelki wypadek rezerwuję tę sobotę....., dajcie znac, jak najszybciej... jak da się przewieźć jakieś biedy do dt/ds po drodze, to będzie ok... :piwa:

oby akcja z domkami się powiodła :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 20:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Jak się nie uda to też się nie martwię - Mąż mnie zabije jak zostane z 4 kociakami :ryk:

Będzie dobrze nie da rady inaczej...
Obrazek

montes

Post » Śro gru 30, 2009 20:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

montes pisze:Jeśli jest czarna dziewczynka - widzę na zdjęciu takie malutkie - to zabieramy, 2 srebrne mają dom i 2 pingwiny - mam nadzieję, że dt jakiś się znajdzie :oops:

Dziś cały dzień rozmawiam, dzwonię, kombinuje, e-mailuje - tak spędza się wolny dzień Obrazek
Hanulka zadeklarowała transport - 3 domki mam umówione na sobotę, a jakby był jakiś problem tymczas ekspresowy kilku dniowy dla jednego dwóch też. Haneczka porobi zdjęcia na miejscu a ja maznę szybkie ogłoszenie coby w sobotę wieczorem net zarzucić :mrgreen: Taki mam plan :wink: Andżelika co Ty na to ?

Obiad, pranie, prasowanie,zakupy i przygotowywanie jedzenia na jutro - zrobiło się prawie samo :wink:

Lubie takie kocie wiesci :)

Tiaa, samo. Wlasnie zjechalismy do dom, padnieci jak muchy. W aucie padl rezystor i nie dziala klima ani dmuchawa. Na zewnatrz 40 stp w cieniu :) Mam migrene, boli mnie kark. Ale zyje :)

Kicia zostala sama i nawet nie zauwazyla :) Obudzila sie jak wrocilismy :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro gru 30, 2009 21:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

kociamysza pisze:
montes pisze:Jeśli jest czarna dziewczynka - widzę na zdjęciu takie malutkie - to zabieramy, 2 srebrne mają dom i 2 pingwiny - mam nadzieję, że dt jakiś się znajdzie :oops:

Lubie takie kocie wiesci :)

Tiaa, samo. Wlasnie zjechalismy do dom, padnieci jak muchy. W aucie padl rezystor i nie dziala klima ani dmuchawa. Na zewnatrz 40 stp w cieniu :) Mam migrene, boli mnie kark. Ale zyje :)

Kicia zostala sama i nawet nie zauwazyla :) Obudzila sie jak wrocilismy :)

:D :D :D :D :D :D
a my tu chuchamy, dmuchamy, bo zawiewa śniegiem, aż brrrr....
oby bylo wszystko dobrze :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 21:24 Re: Kocia Arka Noego Radomsko zimą trafią na bruk

Hanulka pisze:Rozliczenie 6 bazarków na dzień 29.12.2009 r. g. 9.30.

Bazarek Kupujący Przedmiot Wartość Wpłata Przesyłka Konto
kalendarz szirra k. książkowy 15,-/ 20,-/ 4,90/ 15,10
Kubuś Afatima Kubek z kotkiem 12,-/ 40,-/ 9,50/ 30,50
Drobiazgi KociaLady pojemniczek 10,-/ 18,-/ ? 10,-
AniaWrocław kotek 5,-/ 14,-/ ........ 5,-
Smolik i Dusia 111111kkk 2 filiżanki 40,-/ 49,50/ 11,-/ 40,-
Talerz napdon talerz - anioł 100,- 100,- ----------- 100,-
Gremlinek BOZENAZWISNIEWA kubek słonik 30,-/40,- 9,50/ 30,50
Razem kwota na teraz 231,10

Brak informacji o wysyłce Drobiazgów (Temida75) i opłacie za przesyłkę.
Nie czekam już dłużej na pozostałe informacje. Ew. różnice w następnym bazarku....
Zaraz przelewam na konto KAN :1luvu:

proszę, sprawdźcie obliczenia :wink:

AniaWrocław zrzekła się kotka na rzecz żywych kotków i dalszej im pomocy... w związku z tym dla KAN jeszcze do przesłania 9,- przy rozliczeniu następnego bazarku...- kosmetyków, który niebawem dobiegnie końca....i Anielskiego Talerza KAN, który pozostał po raz trzeci w posiadaniu napdon :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mam informację od Temidy75, że pojemniczek dziś został wysłany. Jeszcze nie wiem, ile kosztowała przesyłka.

niebawem kolejny bazarek.. tym razem delikatna biżuteria sponsorowana przez Anonimową Przyjaciółkę KAN :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro gru 30, 2009 21:47 Re: KOCIA ARKA NOEGO - RADOMSKO -PILNE DS !!

Prawdopodobnie będę jechała w niedzielę z Radomska do Łodzi (a wcześniej w Nowy Rok z Łodzi do Rska - chyba że drogi będą mocno nieciekawe, to wtedy z całości nici :? ). Mogę coś przewieźć przy okazji gdyby komuś pasowało.... ;)

No i w ogóle jeżdżę na tej trasie, tak że gdyby coś.... ;)
Kicia ? - 09'96 ['] Czarnulka 1.06.97 - 24.12.08 ['] Myszka 26.05.96 - 4.06.11 ['] Mrówcia 05/06'13-13.03.16 ['] Szarusia Agatka ? - 7.02.18 ['] Kicia Liza 04/05'2000 - 29.05.18 ['] Pusia ~'2006/2007? -11.10.22 ['] Bercia ~11'2013 - 25.01.25 ['] Chudzina Mechatka ~2016 - 15.02.2025 ['] Misiu ~05'2012 - 9.06.2025
Taki mały kot; taki wielki brak......

włóczka

Od: Sob kwi 25, 2009 16:43

[poprzednia][następna]