Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 30, 2009 8:33 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

Bożenko nie masz za co dziekowac. To chyba normalne, że sobie pomagamy :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro gru 30, 2009 9:42 Re: Malutka kotka Lusi uratowana przez młodych ludzi!!!!!!

IKA 6 pisze:Bożenko nie masz za co dziekowac. To chyba normalne, że sobie pomagamy :mrgreen:

No to Ciocia zmień tylko tytuł,ze ma DS :mrgreen: Sowa
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 30, 2009 17:16 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Czy takie tytuł moze być :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

IKA 6

Post » Czw gru 31, 2009 0:57 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Jechała w bagazniku-dzisiaj kicha , oczka zaropiałe-jutro kurujemy IKA , tytuł moze byc..super :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 31, 2009 8:15 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

No to kciuki za maleńką Sówkę :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Sob sty 02, 2010 19:24 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Lusi jest chora, ma oczka w złym stanie-dzisiaj jej nie zaszczepilismy, leczymy oczka...podróz bagaznikiem daje o sobie znac.Lusia ma apetyt, rozkłada sie na moim łózku jak ksiezniczka i tu sie chyba czuje bezpieczna :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 12:29 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Lusi-Sowa czuje sie u Ciebie bezpiecznie to i szybko wróci do zdrówka :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Nie sty 03, 2010 12:51 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

IKA 6 pisze:Lusi-Sowa czuje sie u Ciebie bezpiecznie to i szybko wróci do zdrówka :ok: :ok: :ok:

Martwie sie IKA,ze ona xle sie u nas czuje-chowa sie, wyglada na strasznie wystraszona :cry: Jak tak dalej bedzie bede zmuszona szukac jej domku bez innych kotów...jest bardzo smutna, tak jak w pierwszy dzień jak ja z bagaznika odbierałam... :cry: Dzisiaj jeszcze nic nie jadła, gdzies sie schowała...

juz ja znalazłam i nakarmiłam-rokreciła sie w pokoju izolatkowym..nawet na swiniaczki poluje :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 08, 2010 0:19 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

No to tak-Lusi rozkreca sie na całego,podskakuje i wyglada jak mała beczuszka..wyglada slicznie-jeszcze oczka zakraplamy ,ale wszystko widze juz w porzadku-Jutro bądx pojutrze grubasek zostanie zaszczepiona.
Czs spedza na rozrabianiu i zabawe w polowanie na swinki morskie.Własciwie to nie wiem kto na kogo poluje :mrgreen: To wspaniała kotka..sliczna , milusia-Lusia...

Opiekunem wirtualnym mojej znajdeczki jest IWONA66-dziękujemy Cioci Iwonce bardzo :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 08, 2010 8:39 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Cos widze, że Lusia jeszcze do końca sie nie zaaklimatyzowała. Proponowałabym Ci jeszcze troche potrzymac ja w zamknietym pokoju. Potem otwórz pokój, ale nie próbuj jej wyciagać sama. Niech wyjdzie w swoim tempie. Mam nadzieję, że bedzie dobrze. Acha Allegro nic nie przyniosło, było zero odzewu :oops: :oops: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Pt sty 08, 2010 9:47 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

IKA 6 pisze:Cos widze, że Lusia jeszcze do końca sie nie zaaklimatyzowała. Proponowałabym Ci jeszcze troche potrzymac ja w zamknietym pokoju. Potem otwórz pokój, ale nie próbuj jej wyciagać sama. Niech wyjdzie w swoim tempie. Mam nadzieję, że bedzie dobrze. Acha Allegro nic nie przyniosło, było zero odzewu :oops: :oops: :ok: :ok: :ok:

Tak tez zrobiłam IKA-Lusi siedzi zamknieta w pokoju z małum moim czarnuchem9z chorym oczkiem)i niexle sobie tam rozrabiaja.Widze,ze Lusi sama wychodzi przed pokój jak tylko drzwi sie uchyla..Ma tyle czasu ile chce, a na czas szczepień niech tam sobie siedza jesce,bo czarnus nawiewa szybko z pokoju i gonitwe robie, zeby oczy kroplic :mrgreen: a tak wchodze i jest jeden i drugi...Moje koty tam wchodza i bardzo , bardzo miło sie do sÓWKI ODNOSZA, NAWET ZACZEPIAJA DO ZABAWY :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 08, 2010 14:04 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

No to mam nadzieje, że już niedługo Twoja Sówka zacznie szaleć po calym mieszkaniu i Was też zaczepiać. Teraz trzeba tylko troche czasu :ok: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Sob sty 16, 2010 16:49 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj dostałam propozycje oddania Lusi do domku....Maja super warunki-jednego kota-zakochani w Sowie.....Tez ja 'polubilismy strasznie',ale bije sie sama ze soba...Moze tam miałaby lepiej-
1-Maja jenego kota
2-Dom niewychodzacy
3-Lusi zamieszkałaby u kolezanki mojej córki zastepczej...
4-podpisza umowe adoppcyjna
5-zgadzaja sie na wizyte przed i poadopcyjna 8O 8O 8O
Co robic?
Lusi tyle juz przeszła...juz troszke u nas jest,zaczyna sie bawic z kotami...ciezka sprawa...miała zostac u nas...musza i tak poczekac , bo na czas szczepienia jej nie dam...prosze o pomocna dłoń-u mnie zwoliłoby sie miejsce dla innej biedy...to jedyne co rozwazam, no i bedzie tam Królowa....kurka wodna...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sty 16, 2010 17:17 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

Niech przychodzą do Ciebie przez okres kwarantanny poszczepiennej i zobaczysz jak bedzie zachowywala się Sowa - Lusi. A może to naprawde dobry domek i warto żeby Lusi była u siebie. :mrgreen: :mrgreen:

IKA 6

Post » Sob sty 16, 2010 19:52 Re: Maleńka Sowa udomowiła swoich Duzych. Ma DS !!!!!!!!!!!!!!!!

IKA 6 pisze:Niech przychodzą do Ciebie przez okres kwarantanny poszczepiennej i zobaczysz jak bedzie zachowywala się Sowa - Lusi. A może to naprawde dobry domek i warto żeby Lusi była u siebie. :mrgreen: :mrgreen:

Oni mieszkaja ok 50km dalej :( zobaczymy..oczka juz podleczone-po niedzieli jedziemy do weta i zadecydujemy, czy juz szczepic, czy czekamy...Jeszcze porozmawiam z dziewczyna która prosiła,zeby u mnie zamieszkała,jesli uwaza,zeby Lusi oddac zrobie to...najpierw musze pojechac do tego domu i zobaczyc go na własne oczy...(kuwetki, takie tam..0 to duza wiocha jest jak moja, tyle ,ze wzdłuz ulicy sie ciagnie-ulica ruchliwa...główna przelotowa...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]