Hej Aga
Mój aparat to akurat SONY DSLR-A200 z obiektywami 18-70 mm f/3.5-5.6 i 50mm f/1.4 tzw. stałka (mam dwa, ale korzystam tylko z tej stałeczki). Jedno pytanie - najważniejsze, do ilu planujesz wydać na sprzęt?
ruru, będziemy ją odrobaczać, narazie nie chciałam tego robić, bo była tak wychudzona że szok.
Iskiereczek cukiereczek zapomniała do czego służy kuweta

ale pracujemy nad tym:)
Uwielbia kolana, kiedy człowiek, czyli "koci fotel" zabiera ją z kolan i kładzie na łóżku, żeby udać się do jakiegoś innego pomieszczenia. Iskierka grzecznie czeka, kiedy człowiek wraca, Iskierka robi hop siup na swój "fotel". Nie można jej przepędzić z kolan, Iskierka jest uparta jak osioł, ale to nawet fajnie, czasami. Przyjemne uczucie kiedy kot mruczy na ludzkich kolanach, wyginając śmiało ciało, prosząc o to, co koty lubią najbardziej - czyli smyranie po bródce i grzbiecie, na którym nie ma już tych "wyboi" w postaci kostek kręgosłupa. Jak przyjemnie się wtedy głaszcze! Tylko że na ten "fotel" ustawia się kolejka. Nawet taka Iskierka potrafi się spóźnić, i kiedy chce wskoczyć na kolana, zauważa że tam już ktoś jest. Filip, Majeczka albo Kay (kiedy u nas jest) Iskierka patrzy się na mnie z politowaniem w oczach i odchodzi z obrażoną miną, klnąc coś pod nosem. Wniosek z tego jest taki - kiedy się spóźnisz, tracisz

I jeszcze jedno... do nowego roku (do 4 lub 5 Stycznia) nie będzie się można do mnie dodzwonić, jakiś problem z telefonem, kontakt tylko przez gg lub maila.