MOnostra mialam pisac....moje rzeczy juz poszly przez Mopke i drapak kasiaaaaa tez ,bo jechala juz wczesniej
z ploteczek ,wiedzialam ,ze Mopka ma piekne koty..............ale ,ze ma tez bernenczyki cudne -nie wiedzialam...wyglaskalam ,bo dwa miala ze soba

)).....ale zapraszam do siebie serdecznie na poznanie moich kotow osobiscie(zadnego z moich kotkow nie oddam).....gdyby rude chcialo miec zielone oczy bylabym zachwyzona....ale on woli pomaranczki chyba
Obudzila mnie dzis pieska

o 10 i siedze na lozku polprzytomna i patrze, jedna koronkowa ozdoba lezy pod choinka, patrze dalej i co widze........
Gucio zdolny inaczej wstaje ....na ziemi naciaga sie maksymalnie udajac jamnika i jednym pacnieciem lapy sciaga dosc wysoko zawieszona ozdobe

,
Ryś patrzy co robi Gucio-siada i z miejsca robi wyskok do gory -koljna ozdoba spada i jest uzywana do gry w hokeja na podlodze
techniki rozne-ale skutek ten sam

znowu musialam ubierac choinke
Oczywiscie na hasło eiiiiiiiiii -spojrzaly na mnie dwie pary niewinnych oczu : jedna mocno niebieskie, druga pomaranczowa....i schowane za choinka na parapecie ...trzecia para niebieskich oczu Smakusi......ktora polowala z parapetu na ozdoby ,czego ja nie zauwazylammmmmmm

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.