Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 29, 2009 15:45 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

TŻ zadał mi pytanie czy mam sumienie :twisted: .... :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

może ktoś chce adoptować mojego TŻ :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 30, 2009 0:18 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

:mrgreen:
ja nie

ale fotki boskie:)))

Kot fajowy:) I taki jakis nietymczasowy tylko mocno zadomowiony :mrgreen: :mrgreen:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro gru 30, 2009 0:53 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Albercik rozwalony na tym łóżku wygląda normalnie jak pączuś w maśle :lol: :1luvu:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Śro gru 30, 2009 9:16 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

śliczne stadko :1luvu: a Albercik faktycznie wygląda jakby był wśród swoich, musi mu tam być baaardzo dobrze

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Śro gru 30, 2009 14:34 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Ale super kotki :)
No i Albercik faktycznie idealnie się komponuje :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro gru 30, 2009 16:30 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Ja kompletnie nie wiem co sugerujecie :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro gru 30, 2009 16:35 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Petka-P1 pisze:Ja kompletnie nie wiem co sugerujecie :mrgreen:

Chyba to, że faktycznie jedyną opcją pozostaje wyadotowanie TŻ :mrgreen: Albo pozostawienie Albercika :mrgreen: Jak to się mówi, wszystkie dobre rzeczy są trzy (np. trzy koty) :wink:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Śro gru 30, 2009 17:16 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Ja mam już 3 koty....co z tego, że Pecia nie mieszka z nami...sztuka jest sztuka...nikt nie powiedział, że mają być pod jednym dachem :mrgreen:

Petka

Post » Czw gru 31, 2009 6:19 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

powodzenia w nowym roku!
niech marzenia staną się rzeczywistością!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw gru 31, 2009 6:52 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Hmmmm-fajny TŻ!!!!!!!
Zostawić i jednego i drugiego!!!!!
I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw gru 31, 2009 9:36 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

kropkaXL pisze:Hmmmm-fajny TŻ!!!!!!!
Zostawić i jednego i drugiego!!!!!
I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!
Obrazek

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiu, Ty wiesz... Wszystkiego, co najwspanialsze i najlepsze na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw gru 31, 2009 10:17 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;) szukamy domu str 56

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Wam, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.
Pecia, Niusiu, Kajtek, Albercik i Kasia

Obrazek

Dziękujemy Wszystkim za pamięć i życzenia!!!!!!!!

Petka

Post » Czw gru 31, 2009 12:33 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik-tymczas, nietymczas ;);)

Obrazek

Szczęśliwego Nowego Roku! :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Czw gru 31, 2009 13:29 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik-tymczas, nietymczas ;);)

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Czw gru 31, 2009 15:55 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik-tymczas, nietymczas ;);)

Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku :D

Za najlepsze możliwe rozwiązanie w sprawie Albercika :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]