Gimp, uroczy rudasek szuka nowego domku-> i juz w nowym domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 21:33 Gimp, uroczy rudasek szuka nowego domku-> i juz w nowym domu

Jestem Gimp.
Mam około 9 miesięcy, zostałem znaleziony na ulicy. Podobno wcześniej widywano mnie z moim panem na spacerach na szeleczkach... ale ja jestem teraz taki brudny, taki smutny... Czy jeszcze mnie szukają?
Jestem bardzo spokojny, jestem wielką przylepką.... Chociaż trafiłem tutaj dosłownie przed momentem, chce by mnie głaskali. Nie boję się tutejszych kotów, ani psa.
Ze smakiem zjadłem to, co było w miseczce, skorzystalem z kuwety... teraz chciałbym tylko spać.
Jutro jadę do weterynarza, aby ocenił mój stan zdrowia. Mam opuchnięte oczy... być może będzie potrzebne leczenie.
Czy pokochasz mnie?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 29, 2009 19:05 przez sebriel, łącznie edytowano 2 razy
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto gru 29, 2009 11:49 Re: Gimp, uroczy rudasek szuka nowego domku

:ok: hop w górę

sebriel

Post » Wto gru 29, 2009 14:02 Re: Gimp, uroczy rudasek szuka nowego domku-Chory :(

Niestety, Gimp jak pokazała dzisiejsza wizyta u weterynarza nie jest do końca zdrowy :(
Silnie zapchlony, mega świerzb uszny, gorączka 39,7. Dostał leki, uszy mam kropić i czekamy :(

sebriel

Post » Wto gru 29, 2009 19:05 Re: Gimp, uroczy rudasek szuka nowego domku-Chory :(

Temperatura spadła :D
A Gimp już w nowym domu 8O
Ekspresowa kontrola przedadopcyjna i.... kocurek w nowym domku.
świetni ludzie, będą kontynuować leczenie :mrgreen:

sebriel