Kicia jest energiczne, ale uwielbia się wylegiwać i spać... ma apetyt i jej brzuszek pomału wraca do normy..

Proszę pomóżcie !!!!!
Zdjęcie z dzisiejszej drzemki na parapecie...

---------------------------------------------------------------------------------
Kilkumiesięczna kotka PILNIE potrzebuje domu !!!
14.12.09 znaleźliśmy małą kotkę w złym stanie... na pierwszy rzut oka było widać, że zostawienie jej na podwórku nie wątpliwie skończy się dla niej tragicznie... ;(
Jest bardzo wychudzona i choruje na zaawansowany koci katar, obecnie przyjmuje antybiotyki ( dzięki wspaniałej pani weterynarz która zgodziła się wyleczyć ja za darmo

Teraz mieszka u mnie w domu jednak nie mogę jej zostawić ponieważ moje dwa psy nie akceptują kotów, może u mnie mieszkać tylko do soboty !!!!
PILNIE potrzebuje domu by nie trafić do schroniska... !!!
Zima zaczęła się już na całego i wiadomo, że to wyjątkowo trudny okres dla zwierząt w schronisku..
BŁAGAM POMÓŻCIE ZNALEŹĆ JEJ DOM !!!
Kicia ma parę miesięcy, to śliczna malutka kotka, która poznała i pokochała człowieka... z początku trochę dzika teraz wyleguje się w łóżku i domaga się pieszczot, uwielbia siedzieć na kolanach i głośno mruczeć...
Może mieszkać z psami, nie boi się ich ,nawet kiedy szczekają ma je w pogardzie...

Załatwia się do kuwety, jest bardzo czyściutka ( ani razu nie nabrudziła w domu ani nie załatwiła się poza kuwetą )
NIE POZWÓLCIE BY TRAFIŁA DO SCHRONISKA !!!
JEŻELI NIE MOŻESZ JEJ ZAADOPTOWAĆ PODARUJ JEJ NA ŚWIĘTA DOM TYMCZASOWY !!!!
Kontakt :
tel: 798837382 - Ludwika
tel: 502291635 - Arek
e-mail : kochampsy11@wp.pl
PROSZĘ POMÓŻCIE JĄ OGŁOSIĆ !!!
BĘDZIEMY WDZIĘCZNI ZA KAŻDĄ POMOC !!!!
Taki meil przyszedł wczoraj na moja skrzynke pocztowa. Zdjecia wstawie za chwilę