devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 28, 2009 20:44 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

ja chyba muszę dopisac do umowy adopcyjnej punkt:
i adoptująca zobowiązuje sie do w miarę systematycznego udzielania sie na forum miau w celu informowania tęskniących forumowiczek jak tam u Patinki ;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon gru 28, 2009 21:26 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

już informuję, właśnie wróciliśmy z Gerym z treningu agility wiec ledwo żyję, kotki się w tym czasie nie pozabijały, strat żadnych nie ma, byliśmy u weterynarza na przeglądzie, Pati była bardzo grzeczna, do kuwetki trafia bez problemu, apetyt dopisuje, wie do czego służy drapak, rękaw jej przypadł do gustu, z psem już prawie zaprzyjaźniona, z kotką jeszcze na bezpieczną odległość, ale i tak najchętniej śpi na kolanach lub na karku i to u osoby siedzącej, zmianę karmy przyjęła bez problemów, humor dopisuje, choć pewnie tęskni za Gosią :) właśnie się jej włączyło bieganie i szaleje między kwiatami i poza tym proszę o zmianę w umowie, należy wykreślić słowo KOT, to zdecydowanie nie jest kot, nie wiem jeszcze co to, ale jak ktoś twierdzi, ze kot to się bardzo myli :mrgreen: obiecuję jutro kolejne zdjęcia
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon gru 28, 2009 21:31 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon gru 28, 2009 22:21 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

Fajnie,ze Pati już zadomowiona. Teraz tylko foty prosimy 8)
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Wto gru 29, 2009 11:04 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

z dzisiejszego rana- Pati się obciera i przytula do Gerego, a Gery nie wie jak się zachować :mrgreen: z tego będzie wielka miłość :D

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto gru 29, 2009 11:13 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

należy wykreślić słowo KOT, to zdecydowanie nie jest kot, nie wiem jeszcze co to, ale jak ktoś twierdzi, ze kot to się bardzo myli obiecuję jutro kolejne zdjęcia

Pewnie, że nie jest to kot. To UFOKOTEK. :lol:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Wto gru 29, 2009 11:20 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

yogusia pisze:z dzisiejszego rana- Pati się obciera i przytula do Gerego, a Gery nie wie jak się zachować :mrgreen: z tego będzie wielka miłość :D

hehe wreszcie coś futrzastego co nie chrumka:) i nie jest wielkim kotem zalecającym sie nieustannie;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto gru 29, 2009 15:41 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

Obrazek
:wink: :mrgreen: :1luvu: :cat3:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Wto gru 29, 2009 15:45 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

no proszę :mrgreen: Pati ma jak w niebie :) nie jesteś yogusiu zazdrosna??;)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Wto gru 29, 2009 15:49 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

na razie nikogo nie wyróżnia, wiec nie mam o co, zobaczymy jak będzie dalej :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro gru 30, 2009 9:44 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

moje drogie mamy adopcyjne!! matka przełożona prosi o fotki!!!!!!! :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 30, 2009 11:45 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

Pati w ulubionym rękawie
Obrazek
Pati i myszka :mrgreen:
Obrazek
zagryźć ssscccuuurraa
Obrazek

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Śro gru 30, 2009 11:58 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

:D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Śro gru 30, 2009 15:00 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

Ach, jaka waleczna :mrgreen:

Matko przełożona, a co u Haus? :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro gru 30, 2009 16:27 Re: Pati i Haus devonki na tymczasie:) NIE PŁACZ, KIEDY ODJADĘ..

Haus usiłuje mnie zmusić bym ją zagłaskała na śmierć :twisted:
lata po pokojach, leje Jazza po ryju, włazi WSZĘDZIE a najlepiej jak to WSZĘDZIE jest wysoko i coś można zwalić;) moje chłopaki to raczej niskopodłogowe są) gryzie mnie z miłości i śpi na klawiaturze laptopa.... jak się odkłacza laptopa???
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]