Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 28, 2009 15:21 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

hopsa ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon gru 28, 2009 16:44 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Alfik i Pysia pozdrawiaja poświątecznie i przypominaja sie że są gotowi do adopcji :lol:
Oj bo cicia się znowu zakochuje :1luvu: i trudno bedzie się rozstawać :cry:
DOMKI DOMKI PRZYBYWAJCIE :!: :!: :!:
ALFA, PYSIĘ ZABIERAJCIE
Panna Pysia
Obrazek

Obrazek
Panicz Alf
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 28, 2009 18:30 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

terenia1 pisze:Patrycja daj znać bo jutro mam wolne więc mogę od Ciebie odebrać lekarstwa, mam jutro wieczorem dyżur w Kociej Chatce więc mogę wszytko przywieźć, a tak a propo u kici siostry Japoneczki wszystko dobrze :D trafiła na naprawdę super fajny domek z rezydentem już sie fajnie dogadała :D

bardzo się cieszę, naprawdę wielkie dzięki!! Kocicę poszukiwałam przez kilka dni bo takie mrozy były a nie przychodziła nawet zjeść ale donieśli mi ludzie, że przygarnęła ją kobietka, która pracuje w saloniku gier, takim 24h na dobę i tam jej zorganizowała kuwetę, miejsce do spania i jedzonko także na pewno ma miejsce na zimę:) zamówiłam wam teraz na krakvecie 20L benka żwirku więc jak tylko przyślą to podwiozę razem z tymi resztkami leków.
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Pon gru 28, 2009 18:33 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dorota Wojciechowska pisze:

Obrazek

Ojj ,ale bidulka :roll: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon gru 28, 2009 21:07 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

No to hop! :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon gru 28, 2009 23:23 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Tereniu zapraszam na pierwszą a wszystkiego się dowiesz. Wszystko jasne i klarowne :mrgreen:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/37v6][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/24b0ed363a.gif[/img][/url]

viewtopic.php?f=13&t=92626&start=0

No dobra zaraz zerknę :D bo czasami już się gubie w tych naszych kociastych :D i zaraz biorę sie za zakładanie wątków dla naszych kociastych Lilu, Frani, Zdzicha i Peja cholerka a cóż to za dziwnę imię :mrgreen: to jest on czyli co Pej czy Peja :evil: ja go nazwałam Nosek jakoś tak po ludzku :evil:

Słuchaj Peja to ten raper,hi,hi..nasz syn zastepczy nazwał tak kota z połamana noga w 3 miejscach, która sie sama zrosła, zwieracze mu nie pracuja, wiec sraczkownie mamy co jakis czas :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 0:24 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Na pierwszej stronie naszego wątku uaktualniłam banerki, więc proszę wszystkich o powyrzucanie ze swoich podpisów starych nieaktualnych banerków :)
I już na 1 stronie nie będziemy prowadziły kąciku adopcyjnego i kociaków wyadoptowanych wszystkie aktualne kociaki do adopcij i te wyadoptowane będą na naszej stronce czyli tu:
http://nadziejanadom.org/

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 29, 2009 0:27 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

będę zaglądać!!!!!!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 29, 2009 0:57 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Dziewczyny tak z grubsza policzyłam i wyszło mi że od sierpnia 2008 do dziś mamy koniec grudnia wyadoptowałyśmy około 161 kociaków wszystkie przewinęły się przez Kocią Chatkę i nasze domki tymczasowe - ostatnie adopcje to mi. in. szylkretka Kropcia z Kociej Chatki, Dianka od Mikuś, Gabryś - sauatka, Radża DT mar_tika, moje 2 buraski i sreberko, siostra Japoneczki, Punia z Kocie Chatki :D to wszystko tak troszkę na oko bo czasami trudno nad tym wszystkim zapanować :( kurcze przydałoby się na ten Nowy Rok podział kociaków wyadoptowanych - te wyadoptowane do końca roku wrzucić w jedno miejsce, a rok 2010 podzielić na poszczególne miesące :) byłoby łatwiej tak dla celów statystycznych :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto gru 29, 2009 9:02 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Wczoraj o godz. 19:45 opuścił mnie mój mały przyjaciel Bruno :cry: Stan juz był krytyczny. A nie chodziło o to by mu dać cierpieć, tylko o to by był szczęśliwy u mnie. Mam nadzieję ze choć przez chwilę poczuł jak to jest mieć swój prawdziwy dom - a Ja miałam swojego kota.

BRUNO [*]

:cry: :cry: :cry: :cry: KOCHAM CIĘ PRZYJACIELU NA ZAWSZE....

To zdjęcie jest jeszcze z soboty 26.12./II dzień Świąt - czuł się wtedy jeszcze dobrze :cry: /

Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto gru 29, 2009 10:18 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

:( :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Wto gru 29, 2009 14:53 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

BOZENAZWISNIEWA pisze:
terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Tereniu zapraszam na pierwszą a wszystkiego się dowiesz. Wszystko jasne i klarowne :mrgreen:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/37v6][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/24b0ed363a.gif[/img][/url]

viewtopic.php?f=13&t=92626&start=0

No dobra zaraz zerknę :D bo czasami już się gubie w tych naszych kociastych :D i zaraz biorę sie za zakładanie wątków dla naszych kociastych Lilu, Frani, Zdzicha i Peja cholerka a cóż to za dziwnę imię :mrgreen: to jest on czyli co Pej czy Peja :evil: ja go nazwałam Nosek jakoś tak po ludzku :evil:

Słuchaj Peja to ten raper,hi,hi..nasz syn zastepczy nazwał tak kota z połamana noga w 3 miejscach, która sie sama zrosła, zwieracze mu nie pracuja, wiec sraczkownie mamy co jakis czas :twisted:

A to nasz Peja
ObrazekObrazek
Kocur kastrat max 1 roczny.Widac że mieszkanie na kociarni z większą ilością kotów stresuje go dlatego koczuje ze Zdziśkiem na szafie.Dziś wzielam chłopaka na ręce wygłaskałam i pomiętosiłam .Był bardzo szczęsliwy.
Bardzo potrzebuje domu z max 1 kotem.

Aha naszemu Peji zwieracze jak najbardziej pracują :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 29, 2009 15:54 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Rozliczyłam sie na pierwszej stronie.

Uzupełniłam naszą bazę kotów,mam nadzieję że to już wszystkie :roll:Nadałm im też z pomocą forumowiczów imiona

KOCIARNIA:
-Ramzes -Staś i Nel(koty z kalinowej) -Królisia(6 mies pręguska) -Sheba
-Zdzisiek -Peja(kot z Rybnej) -Frania -Gracja(z ciętym uchem)
-Mela -Frida(cięzarna preguska) - bezogonek -Lulu -Pędzel(kocur z białą końcówką ogonka)
-Kaja (kotka ze spuchnietymi łapakmi) -dziczka
TYMCZASY:
-PETR(Sylwia)
-TUNIS(Hidi)
-AJAX I PYSIA(Dorotka)
-ZAHIR -BALO-NIKO-GRAFI (Baśka)
-NIUSIA -LECH -BEREK -CZARUŚ (Jadzia i Wiesiu)
-ewa dwa Szroniki
-KINIA -BALBINKA -DAFNE (Asia)
-PRĘGUS (teresa)
-4 maluchy Martyna
-KUBUSIA (Iweta)
Obecnie pod opieką mamy 39 kotów

Jezeli o którymś zapomniałam proszę o pw

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto gru 29, 2009 15:57 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

Masz rację Marta ja zawsze jak jestem w Kociej Chatce też go ściągam z szafy i głaskam, jest wtedy taki szcześliwy, tak się przytula i zawsze wtedy przez cgwilę jest odważny- wącha i zwiedza a później znowu na szafę :(
Oj bardzo by mu się przydał dom przejściowy bo on wogólee nie wie co i dlaczego się stało.
Jest przerażony, a to taki piękny dostojny kot. Troszkę przypomina egipskiego smukły z długa szyją
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto gru 29, 2009 16:00 Re: Sosnowiec -schroniskowe biedaki czekają na pomoc , DT

mar_tika pisze:Rozliczyłam sie na pierwszej stronie.

-Kaja (kotka ze spuchnietymi łapakmi) -dziczka

Oj Marta Kaja to wcale nie dziczka ja ją zawsze biorę z posłanka i myziam , a ona opowiada i sie skarży :cry:
Obrazek[
Ma taką mięciusią siorstkę i piękne oczka cala czarna a w uszkach pojedyńcze białe wloski:1luvu:
Ostatnio edytowano Wto gru 29, 2009 16:04 przez Dorota Wojciechowska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]