Trinity36 pisze:No to dołożyłyście Dziewczynie

A napisała wszakże :
solangelica pisze: ... Ja przepraszam jesli jakies procedury czarowne naruszylam ale przeczytalam o Igrasi i postanowilam puscic wici w swiat...
Ale nic to, myślę, że kandydatura przejdzie na styczeń, a Solangelica się tu nam poprawi i poda więcej danych. Chociaż równie dobrze mogę zrobić to i ja, bo Igraszka jest z Kielc, znam ją doskonale, nawet ją sama kiedyś wiozłam z Krakowa (wracającą po raz n-ty z adopcji

).
Witam Czarowne Siostry,
nie dokładać mi prosze, bo mi sie garb zrobi - a mam juz z przodu dwa wiszace, wystarczy tego dobrego

Bardzo przepraszam za zamieszanie, obiecuje ze wiecej sie to nie powtorzy. Siostro Prezes prosze o lagodny wymiar kary
Tak, oczywiscie, mozecie kandydature fiony.22 rzucic na styczen, tylko prosze mi wytlumaczyc do kiedy sie zglasza kandydatury? I jak to formalnie winno wygladac? Cobym na przyszlosc nie musiala na grochu klekac (sine plamy na kolanach niemodne w tym sezonie, za to falbanki forever young

)
Na moje usprawiedliwienie - wpadlam w lekki wir czasoprzestrzeniowy ;/ Neska nam choruje, mamy podejrzenie uszkodzenia nerek po upadku z I pietra... To druga czarna kicia, zabrana z mama od alkoholiczki.... A poza tym, po kolei kazdego kota woze do lecznicy, szlag mnie trafia, do tego wrocilam wlasnie do pracy po zwolnieniu i - jak cale L4 zaden ogon nie zechcial nawet zachorowac - tak teraz mam nawal
Ot, samo zycie.
Uciekam bo miotla sie grzeje a trzeba leciec na swoj sabacik codzienny... dobrego dnia Czarownym