Sisi - ma swój dom i Grubciobraciszka :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 26, 2009 13:16 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

To wy macie dobrze, bo możecie sie wspinać po choince, a nam Duża jej nie postawiła i nie możemy się po niej wspinać i bawić się bombkami.
Kocia rodzinka załamana :(

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie gru 27, 2009 15:53 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie gru 27, 2009 15:40 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

magdaradek pisze:Dziękujemy slicznie :D

ruru czy to Wieloryb na tej pięknej, świątecznej kartce??

tak, tak, to wieloryb :twisted:
wieloryb śnieżny :wink: :mrgreen:

i jak tam SiSi i Mikołajku, macie jeszcze bombki
na choince? :mrgreen: :kotek: :kotek: 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie gru 27, 2009 15:54 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Jak zdrówko koteczków?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon gru 28, 2009 11:15 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Witamy się poświątecznie :s1:
U nas też choinki nie było ale wątpię czy Gibutek by się wspinała, bo ma przywieszoną do sufitu linę grubą do wspinania i jakoś nie bardzo korzysta :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 28, 2009 11:26 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

choinka dziś chyba zostanie spakowana w wielki wór i umieszczona w piwnicy, by grzecznie czekać do przyszłego roku.
Sisi była zdejmowana z choinka około 200 razy, oczywiście wspinała się tam ponieważ podpatrzyła że wspina się wujo Rysio :evil: on jest prowodyrem wszystkich takich szalonych zabaw ;) Cypisek biedny też próbował, ale oczywiście mój uroczy kotek o małym rozumku i gracji małego słonika :1luvu: spadł dwa razy i postanowił więcej nie próbować :twisted:
A Mikołajek wieszał się na najniższych gałązkach i bujał :D
Ilość zbitych bombek - szt 2
za to choinka wygląda jak miotła, bo łańcuchy są poprzemieszczane w taki sposób, że jest ogólny bałagan na tym drzewku ;) i tyle nacieszyliśmy się ciepłym światełkiem choinkowych lampek :(

poza tym kociaki zdrowe, tfu tfu. Sisi i Mikołajek jadą dziś na wizytę kontrolną. Siska kicha sporadycznie, Mikołajek troszkę mniej główką trzęsie :) zapytamy dziś o odrobaczenie grzdylka no i o szczepienie też.
Poprosimy kciuki Cioteczki

Na wizytę także jedzie z nami nasz prosiaczek, bo od Wigilii odmówił jedzonka :( wczoraj dostał antybiotyk i no-spę, jest dokarmiany strzykawką. ...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 28, 2009 11:29 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

zgodnie z zamówieniem :) :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 28, 2009 11:34 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Madziu, wielkie kciuki trzymam za dzisiejszą wizytę wszystkich futerek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon gru 28, 2009 11:35 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

To jakbym widziała moją choinkę z zeszłego roku :mrgreen: Tylko, że u mnie Rudolf mimio tego, że z niej spadał nie zniechęcił się w właził dalej. I wyglądało to tak, że z jeden strony czubka wygladał pyszczek biało- rudy, czyli Rudolf, a z drugiej biało-czarny czyli Tośka. I zaraz po świętach choinka,a raczej zwłoki choinki poszły precz do piwnicy. W tym roku nie ubierałam, bo gówniarstwo wcale nie jest spokojniejsze, a do tego mam małego, znalezionego w grudniu chuligana białego i pewnie nawet wigili by nie wytrzymała :twisted:

Kciuki za świniaczka :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 28, 2009 11:36 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

o biało-rudy też? :) to może ten typ umaszczenia ma problemy z równowagą? ;)

dzięki za kciuki, bardzo się przydadzą.
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 28, 2009 11:42 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

magdaradek pisze:o biało-rudy też? :) to może ten typ umaszczenia ma problemy z równowagą? ;)

No biało-ruda pierdoła - kot który u mnie w domu najczęściej spada z wszystkiego na co wskakuje :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon gru 28, 2009 11:53 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Kciukamy za kociaste :ok: szczególnie za świniaczka :roll: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon gru 28, 2009 11:58 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

AgaPap pisze:
magdaradek pisze:o biało-rudy też? :) to może ten typ umaszczenia ma problemy z równowagą? ;)

No biało-ruda pierdoła - kot który u mnie w domu najczęściej spada z wszystkiego na co wskakuje :mrgreen:

to tak jak moja rudo-biała pierdoła :D
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 28, 2009 12:10 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Kciuki za Elviska ogromne :ok:
a choinka i tak długo postała, w końcu już po świętach ;)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon gru 28, 2009 19:37 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

Sisi została dziś po raz drugi zaszczepiona!! I odstawiamy heviran :strach: oby dobrze było, oby!!!! żeby mi się nie rozkichało maleństwo znowu....

Mikolajek za to dostał odrobalacz :) niedoooooobry był, oj nie :wink: za kilka dni jak będzie wszystko ok, jesteśmy umówieni na pierwsze, Mikołajkowe szczepienie :D

no i teraz żeby wszystko ladnie się poukładało życzę sobie :)
i nawet za to sobie kciuki potrzymam, o! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 28, 2009 19:52 Re: Leosia....Sisi - wciąż się leczymy i grudniowy Mikołajek

magdaradek pisze:

no i teraz żeby wszystko ladnie się poukładało życzę sobie :)

To ja też wielkie kciuki za to trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

[poprzednia][następna]