siemanko wszytskim mam na imei Monika jestem ze Słupska mam 3 psy bo kotka juz nie mam niestety. Lubie zwierzaki w przeciwnym razie nie bylo by mnie tu. Pozdrawiam Marte Słupsk i cala ekipe MIAU
Cześć mam na imie Róża i jestem wlascicielka zwariowanego kociaka,a wlasciwie kotki o imieniu kitka-jest u mnie od 2,5 miesiaca, wczesniej mialam pieska(ale juz nie mam) .pozdrawiam wszystkich
Witam Mam na imię Monika mieszkam w Radomiu i jestem straszna zwierzęciarą )) Od najmłodszych lat zawsze u mnie było pełno przeróżnych zwierząt . Obecnie mam 11 letniego sznaucera miniature Levisa i prawie dwu letniego kota Bibusia . Bibuś to mieszanka brytyjczyka niebieskiego z persem. Kota mam po raz pierwszy i ze tak powiem :popłynęłam
Witam serdecznie! To może i ja się podłączę. Mam na imię Dorota, kiedyś straszliwa psiara, obecnie nie mogąca wyobrazić sobie życia bez kota! Szczęśliwa "pańcia" rozkosznej dwójki: Stefana 2 letniego kota (od małego z nami) i rocznej kotki Rudej (przygarniętej z dworu 2 tygodnie temu) - a czemu ona Ruda to proszę pytać moją 6 letnią córkę - weterynarz stwierdziła tylko, że dzieci to jednak mają wyobraźnię . pozdrawiam