Aga, zajrzałam i oniemiałam, przepiękna sesja, masz talent dziewczyno, naprawdę. Koty, kotami, wiesz, że je kocham, ale trzeba mieć talent, żeby zrobić z fotografii sztukę, a Ty to umiesz. Brawo. Jeśli tym razem forum będzie mnie powiadamiało, będę zaglądała częściej
Kicorek pisze:Ale ostatnie zdjęcia nie ja robiłam, są przecież podpisane
Ja się kiedyś nauczę
To jest moje - eksperyment sprzed tygodnia:
Cd. może nastąpi
A zdjęcie robione przez fachowca tak sobie pozwoliłam przerobić na potrzeby rozsyłania po znajomych:
piekne oba, ale ja wole Twoje świąteczną relację poprosze -co choinka na koty i co koty na choinke
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ostatnio edytowano Pt gru 25, 2009 23:34 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Witam Kicorku, zdjęcia przez Ciebie robione wyglądają równie profesjonalnie MOże trzeba mieć jakiś dobry aparat, (oprócz, oczywiście talentu) żeby ładne zdjęcia kotom robić? Moja czarna Gaja zawsze wygląda jak czarna plama z dwiema lampkami zamiast oczu... Muszę mieć naprawdę dobre światło (piękny dość słoneczny dzień) i muszę się nieźle nagimastykować, a efekty raczej mizerne... no ale ja mam zwykłą "małpkę", dobre aparaty są dość drogie.... Może, gdybym miała dobry aparat, to można by jakoś zmniejszyć skutki braku talentu do robienia zdjęć... Pozdrowionka
Se pooglądałam , profesjonalne foty cudne, ale Twoje wcale nie są gorsze . Tylko że masz ułatwione zadanie Aga , przepięknych modeli nie sposób źle fotografować
Odezwała się ta, co ma brzydkich modeli i trudności w foceniu
Sihaja, czarne koty są strasznie trudne do fotografowania, u mnie też różnie wychodzą - lepiej i gorzej, częściej gorzej
Choinki dużej nie mam w tym roku, tylko bardzo malutką, która postawiłam na ławie w pokoju, który zamykam, kiedy wychodzę i nie mogę pilnować kotów. Ale już kilka razy zdążyła zaliczyć lot ku podłodze Na razie nic się nie stłukło
Piekne zdjecia na czarnym tle.......najbardziej mi wpadlo do serducha pierwsze choć przyznaje ,że Hestia jest najwdzięczniejszym obiektem ,bo biały kotek na czarnym prezentuje się imponujaco