Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2009 15:59 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

tzn.pingwinek, co mieszka w klatce z burasiem? Cos poczaruje :) Zaraz po nowym roku, jak bede miala nowy transfer na NK to wrzuce jego zdjecie na NK :)

Ale wateczek kotenka bedzie lada dzien :) Male czarne slodkosci sliczne, to sie cioteczka za watrek wezmie :) :1luvu: Z milosci do czarnuszkow :)
Ale jak on sie z kolega swietnie bawil jak u ciebie bylam ostatnio :1luvu: :ryk: Te kocie zapasy byly swietne!
Ostatnio edytowano Nie gru 27, 2009 16:05 przez Kociara82, łącznie edytowano 1 raz

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 27, 2009 16:02 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Justa, napisz mi na pw jakies info o kiciusiu. Wiek, choroby, skad jest, jaki jest...

Kociara82

Post » Nie gru 27, 2009 16:29 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Obrazek wybaczcie maly OT, ale musialam pokazac mojego ziomala :) To kotek mojej kolezanki. Mowia na niego Buruś, ale ja go nazwalam Awatar :) Czasem reaguje jak go zawolam po imieniu :) Straszny miziak, przylepa wiecznie rozmruczana i nakolankowiec, cierpliwy do dzieci... Slodziak :1luvu: Ma moze ok.poltora roku. Wierzcie mi, ze jakby byl czyims tymczasem to by pewnie spore zainteresowanie domkow nim bylo :) Bardzo kochany kocio :) Ostatnio mi powiedzial, ze trzyma lapki za tyskie mruczki, zeby ktos je pokochal przynajmniej tak jak ja jego :1luvu:

Kociara82

Post » Nie gru 27, 2009 20:14 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Witamy się wieczorową porą.
W końcu dzisiaj pierwszy dzień odpoczynku miałam. Cały czas albo goście u nas, albo my w gości.
A obiecywałam sobie luz, blues i słodkie lenistwo.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 27, 2009 20:33 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Hop :)
Ja dziś też poodpoczywałam i czuję się jeszcze bardziej do niczego, niż przedtem. Jednak nadmiar odpoczynku męczy :P

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie gru 27, 2009 22:10 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Cisza tu straszna... nikt nie zagląda... wszyscy wymęczeni Świętami odpoczywają.

Za dużo luzu męczy, to fakt.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie gru 27, 2009 22:25 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kociara82 pisze:tzn.pingwinek, co mieszka w klatce z burasiem? Cos poczaruje :) Zaraz po nowym roku, jak bede miala nowy transfer na NK to wrzuce jego zdjecie na NK :)

Ale wateczek kotenka bedzie lada dzien :) Male czarne slodkosci sliczne, to sie cioteczka za watrek wezmie :) :1luvu: Z milosci do czarnuszkow :)
Ale jak on sie z kolega swietnie bawil jak u ciebie bylam ostatnio :1luvu: :ryk: Te kocie zapasy byly swietne!

Pingwinek Bico i bury Bono tez nie maja watku a chodziło mi o tego czarnego około 2 letniego co był w tej wielkiej klatce :wink: Niestety już w niej nie siedzi bo jak wczoraj sprzatałam to mi nazwyczajniej wyskoczył z niej i chodzi sobie a raczej sie ukrywa po mieszkaniu , niestety nie da sie złapac a jest jak sobowtór Kitka i Fafiego :roll: Juz mi zdazyl zlac maly drapak i musialam go wywalic bo po kocurze to sie nie dopierze
:roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 27, 2009 22:26 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kociara82 pisze:Obrazek wybaczcie maly OT, ale musialam pokazac mojego ziomala :) To kotek mojej kolezanki. Mowia na niego Buruś, ale ja go nazwalam Awatar :) Czasem reaguje jak go zawolam po imieniu :) Straszny miziak, przylepa wiecznie rozmruczana i nakolankowiec, cierpliwy do dzieci... Slodziak :1luvu: Ma moze ok.poltora roku. Wierzcie mi, ze jakby byl czyims tymczasem to by pewnie spore zainteresowanie domkow nim bylo :) Bardzo kochany kocio :) Ostatnio mi powiedzial, ze trzyma lapki za tyskie mruczki, zeby ktos je pokochal przynajmniej tak jak ja jego :1luvu:

Przepiekne cudenko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 27, 2009 22:58 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Hop!
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Nie gru 27, 2009 23:09 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

a to ten, co sam byl? juz kojarze. Prosze o konkrety na jego temat na pw i jutro wateczek bedzie :)

Kociara82

Post » Nie gru 27, 2009 23:50 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Treść do ogłoszeń Kubusia :

Kubuś - czarny piekny około 2 letni czarny kot , czy ma szanse na dom ??? Trafił do mnie prosto z dworu gdzie mieszkał w kartoniku przy juz wielkim mrozie .... czy by przeżył tam w kartoniku , chyba nie :(:( Jest teraz u mnie na tymczasie ale bardzi sie boi moich psów i kotow a jego była opiekunka mówi że z niego jest miziak , ale u mnie sie nie potrafi otworzyc i dlatego BŁAGAM O DOM DLA KUBUSIA , jak tylko ktos go przygarnie ma kastracje on nas załatwiona ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 28, 2009 8:21 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Dzień dobry poniedziałkowo

Petka

Post » Pon gru 28, 2009 9:31 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Dzień dobry
Obrazek
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Pon gru 28, 2009 12:24 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kessi77 pisze:Dzień dobry
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 28, 2009 13:22 Re: Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

:kotek: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]